Operatie la nas
-
5 Iul 2013, 19:350 0Buna tuturor! Ma bate gandu' sa imi operez nasucu,nu pentru ca am eu nu stiu ce moft ci pentru ca am deviatie de sept. si deja nu mai suport acest lucru,ma simt oribil.De mult as vrea sa ma operez dar am auzit pareri si pareri ca sunt dureri insuportabile,ca nu poti respira,ca te simti ingrozitor si fel si fel...Cele care au trecut prin asa ceva as vrea sa imi povesteasca cum a fost,cum s-au simtit dupa operatie,cat a durut,rezultatul,merita nu merita? Multumesc frumos
-
6 Iul 2013, 16:58Si eu ar trebui sa imi operez nasul, din aceiasi cauza. Nu se vade nimic cu ochii liberi, dar la un IRM s-a vazut ca partea dreapta a nasul, osul este mai gros. Mi-e imi este frica sa ma operez, am inteles ca durile vor persista aprox 2 saptamani, in tot atata timp vor dispare si vanataile din jurul nasului si ochilor, plus cateva saptamani pana ce se desumfla de tot nasul. De foarte multe ori cand ma uit interventiile vedetelor, am obesrvat ca medicul le zicea ca abia peste 6 luni nasul isi va revenii coplet, perioada in care trebuie sa ai grija la cea mai mica atincere in jurul nasului, trebuie sa ai grija sa nu iti intre apa in nas ( deci adio mare/piscina). Daca te deranjeaza intradevar, daca nu poti respira, te doare capul, sforai, etc cred ca mai indicat este sa te operezi pentru ca vei scapa de toate probleme astea...