secretii genitale anormale.ajutor!
-
0 0Buna!Sunt noua pe aici si v-as multumi tare mult daca ati putea sa ma ajutati.
Am 18 ani si mi-am inceput de curand viata sexuala.Ciclul menstrual il am regulat,venind in fiecare 20 al lunii.
Pe 19 iunie am intretinut contact neprotejat cu prietenul(partial),la final folosind prezervativul.Menstruatia mi-a venit si a decurs normal,de pe 20 pana pe 24.Fiind o persoana destul de paranoica,mi-am facut un test de sarcina pe 27,chiar daca nu trecusera 14 zile si mi-a venit menstruatia(a iesit negativ).Problema mea este ca sanii mi-au cam crescut si sunt mai moi iar de 2 zile prezint o secretie cam ciudata: galbui -maronie,maronie,sau chiar rozalie,dar intr-o cantitate foarte mica.Pot fi insarcinata?Sau pot avea o infectie,sau sa fi racit?Sau poate fi si de la ovulatie?
Va multumesc anticipat! -
29andreea said:Buna!Sunt noua pe aici si v-as multumi tare mult daca ati putea sa ma ajutati.
Am 18 ani si mi-am inceput de curand viata sexuala.Ciclul menstrual il am regulat,venind in fiecare 20 al lunii.
Pe 19 iunie am intretinut contact neprotejat cu prietenul(partial),la final folosind prezervativul.Menstruatia mi-a venit si a decurs normal,de pe 20 pana pe 24.Fiind o persoana destul de paranoica,mi-am facut un test de sarcina pe 27,chiar daca nu trecusera 14 zile si mi-a venit menstruatia(a iesit negativ).Problema mea este ca sanii mi-au cam crescut si sunt mai moi iar de 2 zile prezint o secretie cam ciudata: galbui -maronie,maronie,sau chiar rozalie,dar intr-o cantitate foarte mica.Pot fi insarcinata?Sau pot avea o infectie,sau sa fi racit?Sau poate fi si de la ovulatie?
Va multumesc anticipat!
Eu nu inteleg, de ce v-ati mai pus prezervativ taman la sfarsit?
Cu ce scop?
O boala venerica se ia la primul contact vaginal, iar o sarcina poate sa apara chiar de nu ejaculeaza in tine.
Penisul barbatului, imediat dupa ce intra in erectie si este introdus in vaginul tau elimina 2-3 picaturi de lichid cu rol de lubrefiere. acele picaturi pot contine spermatozoizi care iti pot fecunda ovului, daca esti in perioada de ovulatie.
Deci, revin cu intrebarea, la ce mai folositi prezervativ daca tot nu stiti sa-l folositi corect?
Inca ceva, un test de sarcina se face la 7-10 zile DUPA data cand trebuia sa-ti vina ciclul menstrual (in cazul tau , inainte de data aceasta data testul este negativ deoarece sarcina nu se evidentiaza instantaneu...ii ia 2-3 saptamani sa schimbe parametrii hormonali ai corpului tau si sa-i transmita ca este gestant.
Poate ar trebuii sa citesti si sa incepi sa-ti cunosti corpul si organele genitale interne si externe, asa ai putea afla ca nu poti ramane insarcinata cu 1 zi inainte de ciclul menstrual.
Uite aici un calculator de fertilitate care te-ar putea ajuta pe viitor:http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/
uite si aici un site cu informatie completa despre organele sexuale feminine, masculine, functiile fiziologice, sex, boli venerice, protectie, samd:
http://www.seximus.ro/sphider/search.php?query=debut+in+viata+sexuala&search=1
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: