Epilare
-
0 0Fetelor, va rog ajutati-ma! Am o pilozitate excesiva, am mers la salon la epilare cu ceara calda durerea e suportabila si tine mult daaar am ramas cu multe capilare sparte pe picioare,nici nu mai pot purta pantaloni scurti sau fusta. O alta metoda de epilare nu suport, cu lama ma irit foarte rau, iar cu epilatorul meu scump cu gheata nu supart durerea. Ce as putea face?cum sa nu mai am fragilitate capilara si sa scap de vinisoarele sparte ? :(
-
Poti incerca si acasa cu ceara si benzi.Sunt niste tuburi cu ceara care trebuie putin incalzite,aplici banda si tragi in sens invers cresterii firului de par.
Si eu cred ca trebuie sa-ti schimbi cosmeticiana,eu ma epilez la salon cu ceara de unica folosinta de vreo 8 ani si nu am nici o problema. -
chiar, nu ati incercat nici una dintre voi philips lumea? ca si eu am probleme cu epilatul... indiferent de metoda, imi curge sange la nivelul firului de par si pana se vindeca ca sa arate picioarele frumos si epliate, creste iarasi parul
ar merita sa cumpar prostia aia de epilator cu ipl?
Acest mesaj a fost editat de către erikafairy: -
mai fetelor nu o mai invatati la epilarea cu ceara de unica folosinta cu benzi la o piele foarte sensibila, exclus asa ceva !!!!!!!!! exista 2 motive , ori tehinca d tragere este proasta ori pielea ta nu suporta un epilat cu ceara . fasia de ceara se trage vertical , rapid , si trebuie tinut de piele atunci cand se trage fasia .......... daca nici asa nu merge atunci este problema la tine . pielea poate sa fie foarte sensibila si nu suprta un epilat pe baza de ceara .
-
onutta21 said:mai fetelor nu o mai invatati la epilarea cu ceara de unica folosinta cu benzi la o piele foarte sensibila, exclus asa ceva !!!!!!!!! exista 2 motive , ori tehinca d tragere este proasta ori pielea ta nu suporta un epilat cu ceara . fasia de ceara se trage vertical , rapid , si trebuie tinut de piele atunci cand se trage fasia .......... daca nici asa nu merge atunci este problema la tine . pielea poate sa fie foarte sensibila si nu suprta un epilat pe baza de ceara .
Si ce as putea face in acest caz? Multumesc mult
-
erikafairy said:chiar, nu ati incercat nici una dintre voi philips lumea? ca si eu am probleme cu epilatul... indiferent de metoda, imi curge sange la nivelul firului de par si pana se vindeca ca sa arate picioarele frumos si epliate, creste iarasi parul
ar merita sa cumpar prostia aia de epilator cu ipl?Da, eu am Philips Lumea, dar abia mi-a ajuns comanda.
Am facut deocamdata o singura sedinta. Daca ai intrebari iti raspund cu placere. -
Midorri said:
erikafairy said:chiar, nu ati incercat nici una dintre voi philips lumea? ca si eu am probleme cu epilatul... indiferent de metoda, imi curge sange la nivelul firului de par si pana se vindeca ca sa arate picioarele frumos si epliate, creste iarasi parul
ar merita sa cumpar prostia aia de epilator cu ipl?Da, eu am Philips Lumea, dar abia mi-a ajuns comanda.
Am facut deocamdata o singura sedinta. Daca ai intrebari iti raspund cu placere.
Chiar te rog sa ne spui cum e dupa 5-6 sedinte
. -
Drella said:eu sincer nush de ce va complicati cu epilarea cu ceara!! eu am inceput epilarea definitiva cu IPL si sunt f multumita de rezultate!
Mie nu mi se pare complicat.Am parul extrem de rar si nici o problema din cauza firelor crescute aiurea.In plus,merg la aceeasi persoana de 8 ani si ma jumuleste in max 40 de min.Nu cred ca m-ar avantaja pe mine IPL,din moment ce am parul deschis la culoare si ffff rar. -
Sa sti ca de la epilatul cu ceara,parul se rareste si devine foarte subtire,in unele zone nu mai creste chiar deloc.Inainte de epilat eu ma exfoliez zdravan cu zat de cafea si cred ca de aceea nu am fire crescute sub piele.Stiu si eu ca sunt norocoasa cu pilozitatea corporala,ca daca ar fi direct proportional cu parul din cap as fi si eu ca o maimuta
. -
erikafairy said:midorri, as vrea sa ma tii la curent
daca intr-adevar functioneaza, atunci o sa imi iau si eu....ca totusi, 2300 de lei nu-s chiar bani de aruncat 
Nu stiu daca e cel mai bun Philips Lumea fata de alte epilatoare cu IPL, dar in mod sigur a beneficiat de multa reclama. Si nu numai in tara la noi, ci si in strainatate, am citit o multime de review-uri pana sa-l cumpar.
Uite ca mai este si la oferta, 2099 ron.
http://www.marketonline.ro/epilatoare/epilator-philips-lumea-ipl-sc2003-11?utm_source=price-ro
Deocamdata am facut prima sedinta, nici o schimbare. Ce-i drept, eu nu-s candidata ideala caci am firul de par deschis la culoare, desi unele fire sunt blond inchis. Vezi ca sunt foarte multe reguli si restrictii in ceea ce priveste tratamentul cu ipl, inainte si dupa, dar principala restrictie este sa nu te bronzezi.