Stari de lesin

•  
    • 1 mesaje
    21 Iun 2013, 21:44
    0 0
    Buna ziua! Am 19 ani si in urma cu doua zile ma intorceam acasa dupa sustinerea competentelor digitale. La jumatatea drumului vederea a inceput sa mi se intunece, sa imi tiuie urechile si mi s-a facut foarte cald si am inceput sa transpir foarte tare. M-am asezat pe o banca, mi-am sunat mama, si am mers direct la spital. Mi-au pus o perfuzie cu calciu si mi-au recomandat Apimag (supliment alimentar ). Mi s-a spus acolo ca aveam tensiunea 10. Am facut seturi de analize in repetate randuri, atat de sange cat si control neurologic, ambele fiind in regula. Aceste "episoade" mi se intamplau si in urma cu 3 ani, la diferenta de 3-5 luni.  Mi s-a recomandat atunci Magne-B6, pe care le-am luat o perioada, apoi, vazand ca nu mi s-a mai intamplat, am uitat de ele. Timp de 3 ani nu am mai avut nimic, insa, se pare, problema a revenit. 
    Vreau sa mentionez ca nu am lesinat de-a dreptul niciodata. Mi se intuneca vederea pana in punctul in care nu mai vad absolut nimic. Daca ma asez si ma linistesc, nu se ajunge pana acolo. Daca ma intind, beau putina apa si-mi fac putin aer imi revin. Aceste episoade nu depasesc 1-2 minute. Am observat totusi ca nu mi s-a intamplat niciodata in sezoanele reci, ci numai vara sau la sfarsitul primaverii. Vreau sa stiu daca mai are cineva aceasta problema sau daca are cineva idee ce ar putea fi. Va multumesc anticipat.
  •  
    • 5 mesaje
    30 Iun 2013, 18:04
    0 0
    Ati facut un set de analize si un consult amanuntit?
  •  
    • 6 mesaje
    1 Iul 2013, 14:17
    0 0
    am patit si eu din astea si mi s-a dovedit dupa ce am facut analizele ca am aut lipsa de fier. Deci fa analizele si totul va fi bine!
  •  
    • 7 mesaje
    2 Iul 2013, 01:53
    0 0
    Poate fi de la stres, posibil atac de panica? sau o alimentatie gresita
  •  
    • 142 mesaje
    9 Iul 2013, 18:57
    1 0
    Ceea ce descrii este foarte posibil sa fie tulburari neuro-vegetative specifice varstei si modificarilor existente in organism.Cauta pe net mai multe informatii despre afectiune si ia legatura cu medicul tau de familie, acesta avand competenta  necesara  sa  te  sfatuiasca.   si    sa -ti prescrie un tratament.
    Acest mesaj a fost editat de către RodicaRodi: 9 Iul 2013, 18:58