insamintare artificiala

•  
    • 34 mesaje
    2 Apr 2005, 00:41
    0 0
    a facut cineva; daca da, amanunte, va rog. Multumesc
  •  
    • 58 mesaje
    9 Apr 2005, 22:48
    0 0
    Daca ai epuizat toate metodele naturale, iti recomand sa faci inseminare artificala. Chiar azi am primit o veste de la o preietena care facuse asa ceva pentru prima oara si... surpriza este insarcinata, dupa o perioada de doi ani de incercari. Sansele date de medici sunt doar de 15%, dar nu se stie niciodata. Prietena mea a facut inseminarea la o policlinica particulara si a costat 3 mil. In 30 min, maxim o ora, tebuie sa ajungi cu floricica sotului (prietenului)la cabinet si mai departe stiu ei ce e de facut. BAFTA!
  •  
    • 34 mesaje
    15 Apr 2005, 15:08
    0 0
    draga Claudita, dar nu cumva stii ce a facut prietena ta inainte de insamintare(analize etc.) si unde anume a facut-o ?iti multumesc anticipat
  •  
    • 1 mesaje
    23 Apr 2005, 12:32
    0 0
    buna,madmaya1 analize trebuie sa faci pt ca medicul sa stie daca iti foloseste inseminarea artificiala.....si daca nu ai nevoie de stimularea ovarelor nu iti va pune nici un tratament....deci depindede problemele care le ai!!!as vrea sa va rog daca se poate sa-mi spune-ti si mie niste clinici particulare unde se fac inseminari (daca se poate cat mai aproape de judetul alba)si ceva nr de tel.!am facut 2 inseminare in spania dar inca nimic(sunt niste batuti in ca`p medicii de aici)....pa
  •  
    • 34 mesaje
    25 Apr 2005, 17:46
    0 0
    draga mea ce analize, mai exact? cum aflu daca trebuie facuta o stimulare a ovarelor? imi spune doctorul? iar in ceea ce priveste problema ta, pe linga Alba nu stiu sa-ti spun . de ce nu mergi la Cluj sau Bucuresti.io sint din Constanta si aici o sa imi fac insamintarea. MULTA BAFTA SI TIE sa ne auzim gravide( daca se poate)te pup
  •  
    • 58 mesaje
    25 Apr 2005, 20:46
    0 0
    De aceea am spus ca daca ai epuizat celelalte metode naturale, sa incerci sa faci o inseminare. Ma refeream la analize, la parerile medicilor, care dintre voi doi este de vina, care sunt cauzele si sfatul medicului ceea ce este de facut. Prietena mea a mers la diferite cabinete in Buc., impreuna cu sotul care a fost si el consultat acolo jos, i s-a testat floricica si totul parea normal la amandoi, numai ca sper/matozoizii erau cam lenesi. In final s-au hotarat sa faca acest pas, sansele erau de 15% insa vestea buna a venit. inainte de inseminare a facut o injectie care i-a stimulat ovulatia.
  •  
    • 41 mesaje
    12 Mai 2005, 10:50
    0 0
    Medamaya, da-mi un mesaj la gogosar@eva.ro, si te voi indruma eu spre mai multe detalii.
  •  
    • 1 mesaje
    12 Mai 2005, 13:09
    0 0
    Primul pas spre reusita este o programare la o clinica de specialitate.Impreuna:tu, sotul(partenerul)si medicul,stabiliti planul de atac.Se fac analize de specialitate pentru ambii parteneri pentru a stabili cauza exacta a infertilitatii.Daca vrei mai multe amanunte trimite-mi o adresa de mail unde iti pot comunica toate informatiile.Vreau sa iti mai spun ca in urma unei fertilizari in vitro(banuiesc ca stii ce inseamna daca te-a interesat subiectul)AM O SCUMPETE DE FETITA care a meritat tot efortul pe care l-am facut pt.a o avea.
    Te astept daca vrei mai multe.
    Bafta
  •  
    • 34 mesaje
    12 Mai 2005, 16:20
    0 0
    medarusu@yahoo.com si multumesc la toata lumea
  •  
    • 34 mesaje
    12 Mai 2005, 16:22
    0 0
    gogosar ai mail. sper sa-l primesti, daca nu spui, da?
  •  
    • 58 mesaje
    26 Apr 2006, 16:23
    0 0
    Revin cu subiectul ptr. ca sunt interesata sa fac o inseminare artificiala si as dori sa stiu cabinete particulare sau policinici in Bucuresti unde se poate face asa ceva.
    Ma feresc de consitiile din spitale si de aceea as prefera un cabinet particular.
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    26 Apr 2006, 17:23
    0 0
    ... si pe mine ma intereseaza subiectul. Mi s-a spus ca o varianta foarte reprezinta clinicile din Ungaria, stie cineva ceva?
  •  
    • 70 mesaje
    1 Mai 2006, 14:31
    0 0
    ai facut inainte de inseminare si tratament cu pregnyl, clomifen si utrogestan , ca eu am facut si nu a dat rezultat ;adevarul ca numai o luna dar poate nu e de ajuns .......poate trebuie si eu sa ajung la inseminare artific si....nu stiu ce sa fac...
  •  
    • 205 mesaje
    2 Mai 2006, 09:13
    0 0
    INSEMINARE ARTIFICIALA FACE SI SPITALUL GIULESTI DAR NUMAI DUPA CE FACI TRATAMENT (SORA MEA A FACUT 4 INSEMINARI DAR NICI UNA NU I-A PRINS)DAR ACUM VREA SA FACA IN VITRO LA MEDSANA UNDE SE FACE SI INSEMINARE ARTIFICIALA DAR ESTE CAM SCUMP.
    CAND AM FOST INTERNATA IN SPITAL TOT PT. TRATAMENT SI ERA O FACA CARE A RAMANS INSARCINA DIN A DOUA INSEMNIARE, DAR AM INTELES CA CINE FACE VITRO SAU INSEMINARE PE LA 4 LUNI LI SE FACE SERCLAJ.
  •  
    • 36 mesaje
    19 Mai 2006, 00:10
    1 0
    ma intereseaza si pe mine fertilizarea in vitro.cam cit a costat,unde ai facut-o si ce sanse sunt?
  •  
    • 36 mesaje
    19 Mai 2006, 00:12
    0 0
    daca vrei sa-mi dai citeva sfaturi,iata adresa mea de mail;delia241970@yahoo.com
  •  
    • 119 mesaje
    19 Mai 2006, 09:04
    0 0
    fetelor, pai dati amanuntele aici, in direct, ca suntem mai multe interesate ! eu am o prietena draga pe care tot o bat la cap sa incerce si metodele astea, dar deja s-a consolat cu ideea ca n-o sa aibe copii. ea are trompele infundate, in cazul asta se mai poate aplica inseminarea artificiala ?? si dati si niste costuri, ca la ea asta e problema, lipsa banilor. dar clauditza spunea ceva de 3 mil. . pai asta mi se pare o nimica toata, in comparatie cu ce sume am mai auzit, de ordinul miilor de Eu. daca as avea argumente mai puternice, as putea sa incep iar o runda de batai la capul prietenei mele .
  •  
    • 205 mesaje
    19 Mai 2006, 10:25
    0 0
    carlavoda, daca prietena ta are trompele infundate sa nu-si faca inseminare ca nu-i prinde da bani degeaba, sa-si faca operatie la paroscopica de desfundare a tompeleor, sora mea a facut si nu este nimic grav, ai trei taieturi mici, mici
  •  
    • 205 mesaje
    19 Mai 2006, 10:31
    0 0
    delia, fertilizarea in vitro este pana in 3.000 de Euro, eu una m-am interesat pt. ca mie mi s-a spus clar, vreau copii fertilizare in vitro. Cu cine am vorbit mi-a spus ca tratamentul este groaznic ai stari de ameteala, voma, nervozitate, trebuie sa fi cu psihicul tare, dupa tratament iti recolteaza fuliculul (cat ajunge la nu maturitatea care trebuie), si apoi iti implanteaza trei embrioni. Eu una sincer nu fac pt. ca nu as suporta ca stiu ca mi-a implantat trei embrioni si organismul sa-i respinga. Sansele sa se prinda sunt de 35%.
  •  
    • 1928 mesaje
    19 Mai 2006, 11:14
    0 0
    cu putin noroc poate se prinde unul...nu crezi ca merita efortul? si daca esti foarte norocoasa, poate se prind toti trei.