hepatita C
-
0 0Buna ziua, De curand bunica mea a facut cateva analize deoarece se simtea rau. A fost internata in spital...i s-a facut un tratament, apoi a luat un tratament la domiciliu. La putin timp dupa a repetat analizele la o clinica particulara. Diagnosticul initial a fost de hepatita C. As dori sa stiu daca si parerea dumneavoastra este aceeasi. Rezultatele analizelor sunt: - pentru rubrica "imunologie": antigen Hba - ser - Elisa - rezultate: 0.400; - pentru rubrica "markeri boli infectioase": anti - hcv - ser - elisa - rezultate: 15.826 As dori sa stiu si eu interpretarea analizelor. Ce tratament ar trebui sa ia? Se poate vindeca? Mentionez ca bunica mea are 69 ani. Astept cu nerabdare raspunsul vostru! Va multumesc anticipat!
-
buna. daca are anticorpii prezenti in sange, inseamna ca a venit in contact cu virusul si s-a vindecat sau s-a cronicizat. pentru a-ti da seama ii trebuie sa i se dozeze viremia(adica daca are sau nu visusul in sange) si se efectueaza un test PCR. tratamentul se face in functie de anumiti paramentrii, numai daca boala e avansata, deoarece are efecte adverse foarte multe si dureaza cam 1 an. ar trebui s-o duci la un spital de infectioase pentru mai multe analize.
-
Buna ziua,
pentru hepatitele cronice rezultate oarte bune se obtin cu Rumex carbo, pulbere calcinata din plante medicinale realizata dupa o reteta monahala, impreuna cu Ficat sanatos capsule(1-2 capsule de 3 ori pe zi), timp de 3 luni, urmate apoi de inca 3 luni cu complexul Curatarea Ficatului(1 lingura de 4 ori pe zi) si Imunitate cu 7 ciuperci(1-2 capsule de 3 ori pe zi).La acestea se asociaza ceaiul Hepatic(reteta monahala) sau ceaiul Hepatocol, 3-4 cani de ceai pe zi.
Rumex carbo se administreaza o dată la 3 zile, 3 grame de pulbere calcinată care se amestecă cu 1 lingură de miere de albine.
Dieta pentru ficat
Se recomanda evitarea alimentelor cu conservanti, coloranti, indulcitorii artificiali (zaharina, ciclamatul, acesulfamul).Nu se comsuma prajeli, afumaturi, alimente vechi sau conservate, carne grasa, mezeluri, maruntaie, peste gras, icre, untura de orice tip, branzeturi fermentate sau grase, produse zaharoase (prajituri, produse de patiserie, ciocolata, inghetata), zahar alb, condimente iuti, sosuri picante, unele legume(castraveti, gulii), muraturi, unele oleaginoase (alune, avocado, migdale, nuci, smochine, curmale, unt de arahide).
Se evita abuzul de medicamente, consumului de alcool, cafea, cafeina, alimentatia in exces.
Se recomanda consumul de alimente care au efect detoxifiant asupra ficatului si bogate in antioxidanti : cereale integrale, mamaliga, gris, fructe, legume, uleiuri vgetale presate la rece, miere de albine, magiun, prajituri preparate din aluat uscat, anghinare, patrunjel, marar, leustean, dafin, cimbru, chimen, telina, ceaiuri hepatoprotectoare.In cantitati mai reduse se permite si consumul de lactate slabe, 1-2 oua pe saptamana(fierte), peste, carne slaba.
Se recomanda mai multe mese (5-6) pe zi si mai reduse cantitativ, mestecate mai indelungat.
-
Am o prietena si are hepatita virala C, tinuta sub control cu analize normale, ia microalge Imune. Pe langa aceasta hepatita C mai are si limfom non Hodghkins si are analize ca un om perfect sanatos. Pentru ea algele sunt ca si painea cea de toate zilele.... Daca aveti intrebari 0767756300. Sanatate multa tuturor!