posibila sarcina?
-
0 0Buna ziua , am si eu o mica intrebare legata de o posibla sarcina: ultima menstruatie a avut loc pe 1 mai si imi vine regulat la 27 de zile. Ultimul contact l am avut pe data de 9, iar menstruatia treb sa mi vina azi pe 28 si cu o zi inainte am facut un test de sarcina si mi a iesit a doua liniuta un roz c am sters, am mai facut unul si a iesit la fel , e posibil sa fii ramas insarcinata? Va multumesc!
-
alix2004 said:am auzit draguta , si imi mai doresc un copil, deci sunt ,, imbarligata" de 10 ani ! multumesc!
da e posibil sa fie sarcina....probabil ai hormonul HCG cam scazut,deoarece sarcina este la inceput ,de aceea a doua liniuta este roz mai deschis..mai poti astepta o saptamana,si sa faci testarea din nou,dimineata la prima ora pe nemancate ,atunci rezultatul este mai clar
un test de sange cred ca ti-ar confirma banuielile
-
pitipoanca69 said:Daca esti imbarligata de 10 ani si ai si un copil , ce mai cauti cu astfel de intrbari pe aici ?
Daca vroiai sa ti faci simtita prezenta pe aici , puteai posta un subiect mai interesant .
Sa ti traiasca copii si sa fii sanatoasa .
poate sa posteze ce vrea atata timp cat nu deranjeaza si nu jigneste pe nimeni
tu de fapt ce cauti aici?....te bagi ca musca in lapte la fiecare subiect care nu te priveste si esti pe dinafara si iti place s-o faci pe lupul moralist ca deh ii mai usor sa criticam -
nu inteleg cu ce te deranjeaza prezenta mea! nu te am jicnit , nu ti am vb urat am pus o intrebare, banuiesc ca prezenta ta pe acest forum este ori de plictiseala ori din lipsa de ocupatie ori iti place sa te iei de cineva cum am mai spus din plictiseala! te rog sa incetezi cu astfel de comentarii sau cauta un alt forum gen,, 69" . te pup si o zi cat mai frumoasa sa ai!
-
alix, first...se scrie "jignit" si nu "jicnit".
In al doilea rand...eu zic ca esti INSA ca sa fii sigura suta la suta, mergi repede si ia un test ClearBlue cu afisaj electronic...ala nu e cu liniute ci iti arata + sau - pe ecran. E mult mai simplu si mai sugur si poate fi facut chiar si cu 5 zile inainte de data la care trebuie sa-ti vina menstra!
Fugi la farmacie si sa fie cu okisori daca asta va doriti! -
teatea said:alix, first...se scrie "jignit" si nu "jicnit".
In al doilea rand...eu zic ca esti INSA ca sa fii sigura suta la suta, mergi repede si ia un test ClearBlue cu afisaj electronic...ala nu e cu liniute ci iti arata + sau - pe ecran. E mult mai simplu si mai sugur si poate fi facut chiar si cu 5 zile inainte de data la care trebuie sa-ti vina menstra!
Fugi la farmacie si sa fie cu okisori daca asta va doriti!
corectie la corectie
sugur?
-
carmen008 said:
teatea said:alix, first...se scrie "jignit" si nu "jicnit".
Fugi la farmacie si sa fie cu okisori daca asta va doriti!
corectie la corectie
sugur?
))) sigur!!! -
Buna,am mare nevoie de ajutor.Anul trecut am avut niste dereglari ale menstruatiei,imi venea o luna si 2 nu.Am fost la control in octombrie si mi-a gasit chisturi,mi s-a dat un tratament cu anticonceptionale Novinette si peste 3 luni am fost la control si mi s-a spus ca nu mai am nimic.Ultima menstruatie am avut-o pe data de 28 Martie.Am tot asteptat sa imi vina luna trecuta in aprilie dar nimic,trece si luna mai si tot nimic.Nu stiu ce sa fac!Daca ati trecut prin asta ajutati-ma cu sfaturi.Nu as vrea sa ajung iar la doctor,sunt in Italia si e cam greu...Multumesc anticipat.
-
Cum nu ai mentionat niciunde daca in ultimile 2 luni ai avut contacte sexuale, nu am putea sa-ti spunem cu precizie ce este.
Dar putem sa te sfatuim sa-ti faci intai un test de sarcina sau sa mergi la medic pentru ca sunt dereglari hormonale.
Sa stii ca si in Italia sunt medici, pentru asta nu terbuei sa vii pana in tara, ci doar sa te duci la un consult, sunt sigura ca sunt si medici locali.