Problema la dentist

•  
    • 1 mesaje
    27 Mai 2013, 20:22
    0 0
    Buna seara,

Va spun pe scurt ce am patit, iata: in urma cu o luna am mers la un medic stomatolog la mine in oras si mi-a lucrat pe canal. Aceasta a lasat acolo din greseala un ac cu care se extrag nervii din canalele dintilor. Am ajuns la operatie (rezectie apicala) in cele din urma, pt ca radacinile s-au infectat. Am inteles ca se poate face plangere la Colegiul Medicilor. As vrea sa fac chestia asta, pt ca nu e corect, nici fata de mine, nici fata de alti pacienti ai doctoritei respective. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce risc. 
  •  
    • 142 mesaje
    27 Mai 2013, 23:44
    0 0
    Nu risti nimic dar nici nu te astepta sa ai castig de cauza, vor tergiversa si le vor interpreta cum vor ei....ai auzit pana acum sa pateasca vreun medic ceva dupa ce a fost dat in judecata pentru malpraxis?
  •  
    • 5144 mesaje
    28 Mai 2013, 19:58
    1 0
    rodica, daca plecam din start cu ideea ca oricum nu se intampla nimic, atunci chiar nu rezolvam nimic. pana nu incerci nu ai cum sa stii daca se rezolva sau nu. hai sa mai lasam deoparte negativismul asta care cladeste o societate cu principii defecte.
    crissty, ia masuri. nu stiu daca vei reusi sa obtii vreo despagubire, dar macar nu mai lasam macelari in jurul nostru pe post de doctori. intra si pe net (sunt tot felul de site-uri cu nume de medici si parerile pacientilor) si spune-ti parerea. lasa sa se stie ce ai patit. poti spune si aici numele ei.
  •  
    • 142 mesaje
    29 Mai 2013, 10:52
    0 0
    De acord cu tine basilio , macar sa i se faca dreptate , insa de Ciomu care este un caz binecunoscut ai auzit sa pateasca ceva ?....si este doar un exemplu, nu negativismul e de vina ci aplicarea legislatiei care nu depinde de noi.
  •  
    • 5144 mesaje
    29 Mai 2013, 14:17
    0 0
    RodicaRodi said:De acord cu tine basilio , macar sa i se faca dreptate , insa de Ciomu care este un caz binecunoscut ai auzit sa pateasca ceva ?....si este doar un exemplu, nu negativismul e de vina ci aplicarea legislatiei care nu depinde de noi.

oare mai merge careva de buna voie si nesilit de nimeni sa-si afac operatii la Ciomu? kaput cariera. de restul detaliilor nu stiu, asa ca nu comentez: despagubiri, anularea dreptului de practica, etc.