Probleme cu nervii :(

•  
    • 681 mesaje
    24 Mai 2013, 11:46
    0 0
    Ciao,

Am o problema in familie, pe care nu as vrea s-o dezvolt cu persoanele din jurul meu:

Am impresia ca tatal meu a ajuns la limita cu nervii...

Are 48 de ani, sta la tara, nu lucreaza, trebuie sa tina casa dintotdeauna, si se descurca cum poate...ca na...asa e in Romania...

Problema e ca se streseaza foarte tare din orice, se infurie, are probleme cu tensiunea, si orice i-am explica (eu si mami) nu reusim sa-l calmam niciodata...

Stiu ca e foarte dificil sa te descurci cu toate, dar, el se enerveaza si pe lucruri mai putin importante, mereu...cred ca doar izbugneste din cauza situatiei generale, isi varsa naduful pe lucruri marunte...

De Pasti, din cauza imunitatii scazute, pe baza de stres, a facut o pneumonie, a fost in spital, nu s-a vindecat complet si a trebuit sa se intoarca...

A mers la un spital de plamani, unde lucreaza si sora lui, iar ea, intr-o discutie cu mami, a zis ca exceptand pneumonia, care nu e foarte grava, are probleme mari cu nervii, are o stare de anxietate, depresie si furie constanta si ca ar vrea sa mearga pana la psihiatru, dar bineinteles refuza cu desavarsire...

Nu vreau sa se agraveze problema, pentru ca e clar ca exista o problema, dar nu stiu cum sa-l iau...
    Indiferent ce explicatii logice pentru situatiile ivite ii aducem, nu se calmeaza, nu asculta si zice sa-l lasam in pace cu vorbitul din carti...

De exemplu, ieri a zburat folia de pe solar, iar el gata...vine din spital sa-l repare, nu am reusit sa-l calmam, sa-l convingem sa stea acolo, ca oricum s-a ocupat mami de problema... Maine vine acasa, cu branula in mana, sa rezolve tot felul de chestii, care eu cred ca mai pot astepta...

Daca aveti vreo varianta de a aborda problema, sunt deschisa la sugestii...Va multumesc :)
  •  
    • 128 mesaje
    12 Iun 2013, 15:33
    0 0
    Buna ziua,
    se poate face o cura de detoxifiere cu produsul Organism sanatos timp de 4-6 saptamani, care are un efect de crestere a imunitatii pe langa efectul de detoxifiere.Ulterior dar si in paralel cu aceasta cura de detoxifiere se poate administra Confort emotional 1-2 capsule de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa timp de 2-3 luni.Pentru efecte mai intense se poate administra si ceaiul Tonic nervos 3-4 cani de ceai pe zi intre mese.
    Acest mesaj a fost editat de către Medic.Fares: 10 Iul 2013, 15:55
  •  
    • 5609 mesaje
    13 Iun 2013, 02:30
    0 0
    pisica_neagra said:Ciao,

Am o problema in familie, pe care nu as vrea s-o dezvolt cu persoanele din jurul meu:

Am impresia ca tatal meu a ajuns la limita cu nervii...

Are 48 de ani, sta la tara, nu lucreaza, trebuie sa tina casa dintotdeauna, si se descurca cum poate...ca na...asa e in Romania...

Problema e ca se streseaza foarte tare din orice, se infurie, are probleme cu tensiunea, si orice i-am explica (eu si mami) nu reusim sa-l calmam niciodata...

Stiu ca e foarte dificil sa te descurci cu toate, dar, el se enerveaza si pe lucruri mai putin importante, mereu...cred ca doar izbugneste din cauza situatiei generale, isi varsa naduful pe lucruri marunte...

De Pasti, din cauza imunitatii scazute, pe baza de stres, a facut o pneumonie, a fost in spital, nu s-a vindecat complet si a trebuit sa se intoarca...

A mers la un spital de plamani, unde lucreaza si sora lui, iar ea, intr-o discutie cu mami, a zis ca exceptand pneumonia, care nu e foarte grava, are probleme mari cu nervii, are o stare de anxietate, depresie si furie constanta si ca ar vrea sa mearga pana la psihiatru, dar bineinteles refuza cu desavarsire...

Nu vreau sa se agraveze problema, pentru ca e clar ca exista o problema, dar nu stiu cum sa-l iau...
    Indiferent ce explicatii logice pentru situatiile ivite ii aducem, nu se calmeaza, nu asculta si zice sa-l lasam in pace cu vorbitul din carti...

De exemplu, ieri a zburat folia de pe solar, iar el gata...vine din spital sa-l repare, nu am reusit sa-l calmam, sa-l convingem sa stea acolo, ca oricum s-a ocupat mami de problema... Maine vine acasa, cu branula in mana, sa rezolve tot felul de chestii, care eu cred ca mai pot astepta...

Daca aveti vreo varianta de a aborda problema, sunt deschisa la sugestii...Va multumesc

Tatal tau are nevoie de magea doze de Vitamina C si Vitamina B complex!

Vitamina C este unul din cele mai puternice vitamine care iti ridica sistemul imunitar dupa boala. Este indicat sa se faca intravenos pentru o refacerea extrem de rapida si buna cu 8-10gr/zi. Se poate lua si pe cale bucala dar 50% din efect...se pierde prin urina. Si apoi ar trebuii sa ia cate 2-3 tablete tot la 3 ore.

Vitamina B complex ii ridica sistemul nervos si il calmeaza,  trebuiesc luate cate 2 pastile de 3 ori/zi.
    Vitaminele NU au efecte secundare, in cel mai rau caz surplusul se elimina prin urina.
    O doza masiva de vitamina C luata pe cale bucala poate sa-i faca doar 1 scaun diareic si nimic altceva, dupa care totul re-intra in normal.
    Ar putea fi fara risc daca ia 3-4grame odata de cate 3-4 ori/zi timp de 2-3 luni, ma refer la Vit.C pe cale orala.

•  
    • 7 mesaje
    5 Iul 2013, 08:28
    0 0
    Din moment ce s-a mentionat ca este vorba si de o depresie nu cred ca un ceai ajuta prea mult.Ce iti recomand eu este http://farmaciaardealul.ro/5-htp-30tb?keyword=HTP si daca refuza sa le i-a schimbati flaconul cu cel de hepatoprotectoare sau ceva ca sa nu refuze tratamentul.Din pacate am avut aceeasi problema in familie si asa am reusit sa-l tratez pe fratele meu.E mult mai bine acum si mai calm. Multa sanatate.