Tromboflebita...need help

•  
    • 1997 mesaje
    22 Mai 2013, 00:04
    0 0
     Ma tot perpelesc de cateva zile din cauza acestei probleme si m-a lovit azi o revelatie, cum ca evele m-ar putea ajuta, deci iata-ma cersind niste sfaturi, informatii

Cineva drag mie se lupta cu problema asta si boala nu merge inspre bine. As vrea sa o ajut, dar nu stiu cum, mai ales ca nici nu locuim in acelasi oras. Ma gandesc sa o duc la Bucuresti, dar nu stiu unde si nu stiu cat de complicat ar fi.  Am inceput sa "pieptan" internetul in goana de informatii. Aud ca ar ajuta ceva acupunctura. Incerc sa gasesc si tratamente naturiste.

Orice informatie/ sfat  din eventuale experiente sunt binevenite, chiar trebuie sa o ajut cumva.

Sar'na anticipat.
  •  
    • 3 mesaje
    25 Aug 2013, 20:21
    0 0
    Eu stiu, poate ar fi bine sa incerci tratament naturist combinat cu alimentatie si miscare. Pentru tromboflebita e buna tinctura de usturoi care curata vasele de sange 2-3 lingurite pe zi, in apa multa chiar inainte de a manca., omega 3, plante medicinale: papadie, paducel, galbenele, talpa gastii ca sa scada tensiunea. Si schimbata alimentatia
    http://vindecarenaturista.blogspot.ro/2011/09/batranetea-este-o-boala-care-se-vindeca.html
  •  
    • 128 mesaje
    16 Sep 2013, 16:07
    0 0
    Buna ziua.Pentru situatia descria se recomanda o cura de detoxifiere generala cu produsul Organism sanatos, timp de 1 luna, urmata de o cura de detoxifiere a sangelui si limfei cu ceaiul Curatarea sangelui 2-3 cani de ceai pe zi si complexul de plante Curatarea sangelui, 1 lingura de 3 ori pe zi intre mese.se realizeaza timp de 2-3 luni.Dieta este necesar sa contina cat mai multe cruditati, legume, fructe si cereale.
    Acest mesaj a fost editat de către Medic.Fares: 16 Sep 2013, 16:07
  •  
    • 47 mesaje
    6 Dec 2013, 02:15
    0 0
    Eu am fost diagnosticata cu tromboflebita si am facut tratament. Medicul mi-a spus ca odata tromboflebita vindecata, membrul afectat este comprimat cu un bandaj elastic numit contentie, astfel ca sa evite aparitia varicelor. Va trebui sa fac exercitii pentru prevenirea varicelor. M-am gandit sa caut informatii pe internet si acum consult site-ul www.sanatatepascupas.ro. pentru mai multe sfaturi. Va doresc sanatate multa!