radiografia si sarcina

•  
    • 12 mesaje
    20 Mai 2013, 15:22
    0 0
    Buna.Am nevoie de un sfat. Folosesc anticontraceptive de cativa ani.Luna trecuta nu am facut pauza de 7 zile si am inceput o folie noua imediat dupa ce am terminat-o pe cea dinainte.Problema e ca sapt trecuta tb sa-mi vina ciclul si intr-adevar mi-a venit dar a durat doar 1 singura zi.Nu mi s-a mai intamplat pana acum si sunt ingrijorata deoarece am luat antibiotice luna trecuta si nu am folosit o metoda suplimentata de protectie.Nu sarcina in sine m-ar deranja deorece daca as fi insarcinata nu ar fi o problema.
    Imi fac griji deoarece am facut si o radiografie in perioada asta, am luat diferite pastile in urma unor probleme de sanatate si nu stiu cum ar putea influenta toate astea o asa zisa sarcina.E posibil totusi sa fi durat menstruatia atat de putin doar datorita faptului ca nu am mai facut pauza intre folii?
    Nu mi-am luat inca un test de sarcina pt ca e inca devreme si nu cred ca ar iesi la test ceva de acum, stiu ca testul de pozitiveaza dupa aprox 2 sapt de la data cand trebuia sa vina menstra.O sa mai astept cateva zile si apoi voi face unul...
  •  
    • 142 mesaje
    20 Mai 2013, 16:03
    0 0
    Daca te hotarasti sa faci un copil trebuie sa faci o pauza de anticonceptionale de cel putin 6 luni altfel risti sa nasti un copil cu probleme grave de sanatate....in privinta ciclului poate e doar o dereglare hormonala, mai bine mergi la medic.