disconfort in timpul actului sexual
-
0 0Buna, sunt noua pe aici..am si eu o problema..mi-am inceput viata sexuala in urma cu 3 luni si de atunci au inceput durerile..nu cred ca e normal sa am un disconfort, o usturime in timpul actului sexual..+ la urinare, nu tot timpul am o usturime suparatoare dar suportabila..la inceput ma crezut ca e vorba de o infectie urinara dar acum nu stiu ce sa zic..am incercat leacuri babesti(asa cum le spune mama mea) dar aceasta usturime persista..va rog sa ma ajutati cu un sfat..orice sfat e bine venit!
-
parerea mea este ca ar trebui sa lasi naibii leacurile babesti si sa mergi urgent la un medic ginecolog,pentru numele lui dumnezeu suntem in secolul 21
posibil sa fi contactat o boala cu transmitere sexuala,pentru ca discofortul asta nu este normal
in orice caz noi nu suntem medici , doar ne dam cu parerea,dar daca o mai lalaiesti mult asa,problema ta o sa se agraveze
Acest mesaj a fost editat de către mistik007: -
Am facut o urocultura si a iesit negativa..doctorul mi-a recomandat sumetrolim..ideea e ca simptomele nu au trecut dupa 7 zile de tratament..in ultima perioada am avut si niste dureri de rinichi dar nu mi-au facut niciun altfel de test inafara de acea urocultura care dupa cum am spus a iesit negativa la toti microbii respectivi..
-
mihaa.qwer said:Am facut o urocultura si a iesit negativa..doctorul mi-a recomandat sumetrolim..ideea e ca simptomele nu au trecut dupa 7 zile de tratament..in ultima perioada am avut si niste dureri de rinichi dar nu mi-au facut niciun altfel de test inafara de acea urocultura care dupa cum am spus a iesit negativa la toti microbii respectivi..
dar tratamentul l-ai terminat?
parerea mea ca o simpla urocultura nu este de ajuns..trebuie sa faci screening,un papa nicolau etc niste teste mai complexe
ar fi bine sa schimbi si ginecologul,sa aflii pareri de la mai multi medici -
am facut tratament de 7 zile cu 2 comprimate
acum am inceput sa iau 1 pe zi si trebuie sa continui 14 zile..
cred ca eram predispusa doar la calculi renali..ai mei au avut aproape toti din familie..cel mai sigur am eliminat si de la asta a urmat o infectie urinara..acum cred ca o sa fie bine, sper -
Am patito la fel si mi sa spus ca am o infectie urinara si o rana am luat tratament si e ok acum...sumetrolin e biseptol si ajuta doar pe moment..tias indica sa iei 10 zile de injectii gentamicina dimineata si seara si o s te simti mai bine..am citit undeva ca e normal sa ai niste dureri pentru ca se intampla unele schimbari in corp app daca folositi prezervativu e si din cauza asta cautati alta metoda de protectie...
-
Un ecograf nu ti-as fii de nici un folos, ca doar nu ai chisturi sau alte fibroame.
Dar un PapaNciolau ti-ar fi extrem de folositor!
Asta trebuia sa faci de la inceput, daca durerile au apararut dupa ce ti-ai inceput viata sexuala, este clar ca poate fi o infectie vaginala sau o boala cu transmitere sexuala.
Nu mai bazbaii in intuneric, problemele au inceput dupa sex, deci, cauta si investigheaza tot ce tine de aparatul tau genital!