disconfort in timpul actului sexual

•  
    • 4 mesaje
    10 Mai 2013, 17:32
    0 0
    Buna, sunt noua pe aici..am si eu o problema..mi-am inceput viata sexuala in urma cu 3 luni si de atunci au inceput durerile..nu cred ca e normal sa am un disconfort, o usturime in timpul actului sexual..+ la urinare, nu tot timpul am o usturime suparatoare dar suportabila..la inceput ma crezut ca e vorba de o infectie urinara dar acum nu stiu ce sa zic..am incercat leacuri babesti(asa cum le spune mama mea) dar aceasta usturime persista..va rog sa ma ajutati cu un sfat..orice sfat e bine venit!
  •  
    • 193 mesaje
    10 Mai 2013, 17:36
    2 0
    parerea mea este ca ar trebui sa lasi naibii leacurile  babesti si sa mergi urgent la un medic ginecolog,pentru numele lui dumnezeu suntem in secolul 21
     posibil sa fi contactat o boala cu transmitere sexuala,pentru ca discofortul asta nu este normal
    in orice caz noi nu suntem medici , doar ne dam cu parerea,dar daca o mai lalaiesti mult asa,problema ta o sa se agraveze
    Acest mesaj a fost editat de către mistik007: 10 Mai 2013, 17:37
  •  
    • 193 mesaje
    11 Mai 2013, 21:14
    0 0
    orice durere sau disconfort in timpul actului sexual ar trebui sa fie un semnal de alarma!!! se poate sa ai o ciuperca sau cgiar o infectie urinara!!! mergi la medicul de famile si el iti va da bilet de trimitere acolo unde trebuie!!!! bafta si multa sanatate!!!
  •  
    • 35 mesaje
    12 Mai 2013, 12:58
    0 0
    mergi la ginecolog, iti va recolta si va da un tratament; nu amana, pentru e pacat; totul se rezolva.
  •  
    • 1889 mesaje
    15 Mai 2013, 21:04
    0 0
    Nu spui cati ani ai. Daca ai fost virgina si acum ai usturimi la urinare (disurie), inseamna ca ai facut asa numita "cistita lunii de miere"+/- o infectie micotica. Cel mai bine mergi la doctor sa-ti recolteze secretie sa vada despre ce e vorba.
  •  
    • 4 mesaje
    19 Mai 2013, 11:10
    0 0
    Am facut o urocultura si a iesit negativa..doctorul mi-a recomandat sumetrolim..ideea e ca simptomele nu au trecut dupa 7 zile de tratament..in ultima perioada am avut si niste dureri de rinichi dar nu mi-au facut niciun altfel de test inafara de acea urocultura care dupa cum am spus a iesit negativa la toti microbii respectivi..
  •  
    • 193 mesaje
    19 Mai 2013, 11:23
    0 0
    mihaa.qwer said:Am facut o urocultura si a iesit negativa..doctorul mi-a recomandat sumetrolim..ideea e ca simptomele nu au trecut dupa 7 zile de tratament..in ultima perioada am avut si niste dureri de rinichi dar nu mi-au facut niciun altfel de test inafara de acea urocultura care dupa cum am spus a iesit negativa la toti microbii respectivi..

dar tratamentul l-ai terminat?

parerea mea ca o simpla urocultura nu este de ajuns..trebuie sa faci screening,un papa nicolau etc niste teste mai complexe
    ar fi bine sa schimbi si ginecologul,sa aflii pareri de la mai multi medici 

•  
    • 4 mesaje
    21 Mai 2013, 14:49
    0 0
    am facut tratament de 7 zile cu 2 comprimate
    acum am inceput sa iau 1 pe zi si trebuie sa continui 14 zile..
    cred ca eram predispusa doar la calculi renali..ai mei au avut aproape toti din familie..cel mai sigur am eliminat si de la asta a urmat o infectie urinara..acum cred ca o sa fie bine, sper  
  •  
    • 12 mesaje
    24 Mai 2013, 12:22
    0 0
    Am patito la fel si mi sa spus ca am o infectie urinara si o rana am luat tratament si e ok acum...sumetrolin e biseptol si ajuta doar pe moment..tias indica sa iei 10 zile de injectii gentamicina dimineata si seara si o s te simti mai bine..am citit undeva ca e normal sa ai niste dureri pentru ca se intampla unele schimbari in corp app daca folositi prezervativu e si din cauza asta cautati alta metoda de protectie...
  •  
    • 4 mesaje
    4 Iun 2013, 15:20
    0 0
    Am terminat tratamentul si acum sunt ok..cred ca acele dureri in timpul sexului erau din cauza lubrifierii..va trebuii sa merg sa fac un eco sa vad daca e vorba despre altceva..
  •  
    • 5609 mesaje
    13 Iun 2013, 02:59
    0 0
    Un ecograf nu ti-as fii de nici un folos, ca doar nu ai chisturi sau alte fibroame.
    Dar un PapaNciolau ti-ar fi extrem de folositor!
    Asta trebuia sa faci de la inceput, daca durerile au apararut dupa ce ti-ai inceput viata sexuala, este clar ca poate fi o infectie vaginala sau o boala cu transmitere sexuala.
    Nu mai bazbaii in intuneric, problemele au inceput dupa sex, deci, cauta si investigheaza tot ce tine de aparatul tau genital!