dureri de cap

•  
    • 40 mesaje
    19 Apr 2013, 17:15
    0 0
    Dupa nastere am ramas cu dureri mari de cap cand am menstruatie. Mentionez ca am facut FIV si am nascut prin cezariana. Ce sa fac sa nu mai am asa dureri groaznice?
  •  
    • 5035 mesaje
    19 Apr 2013, 21:32
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 40 mesaje
    20 Apr 2013, 14:39
    0 0
    cu tuica nu cred, dar tratament homeopat o sa incerc. Pana acum imi trecea cu nurofen forte, dar deja nu mai are efect, nici cu saridon doar calmeaza pe moment si revine durerea. Dupa 3 zile de chin trece o data cu menstra.
  •  
    • 5035 mesaje
    20 Apr 2013, 17:35
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 40 mesaje
    21 Apr 2013, 15:40
    0 0
    O sa incerc, nu are ce sa faca rau cel mult trag un pui de somn si uit de durere. Glumesc ,dar multumesc de sfaturi!
  •  
    • 1 mesaje
    25 Apr 2013, 15:12
    0 0
    Buna,
    Ai incercat infuzie de scoarta de salcie? (ar trebui sa gasesti si comprimate cu extract de salcie in farmacie)...are acelasi efect ca si aspirina de sinteza, dar fara contraindicatiile acesteia

Cu prietenie,
    Elena Badea.
    Acest mesaj a fost editat de către ebadea: 25 Apr 2013, 15:15
  •  
    • 12 mesaje
    28 Apr 2013, 22:31
    0 0
    ceaiul de tei calmeaza ff mult durerile iar de durere de cap incearca sa iei jumate de pastile de ketonal si poate trece...
  •  
    • 35 mesaje
    1 Mai 2013, 11:12
    0 0
    Poate ar fi bine sa-ti faci niste analize; eu mi le-am facut saptamana trecuta la Medsana si am o usoara lipsa de fier; posibil sa ai si tu acelasi lucru; vorbeste si cu medicul de familie. Sanatate!
  •  
    • 128 mesaje
    12 Iun 2013, 15:37
    0 0
    Buna ziua, va recomand Confort emotional (produs natural din plante medicinale) cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi cu 10 zile inainte de menstruatie si cate 1 capsula de 2 ori pe zi in restul perioadei si Suport premenstrual 1 capsula de 3 ori pe zi cu 10 zile inainte de menstruatie timp de 3 luni.
    Pe perioada menstruatiei si cu cateva zile inainte de aceasta perioada, se evita consumul de alimente grase, proteine animale (carnea si produsele de origine animala), dulciuri (zaharul alb, ciocolata), preparate ce contin conservanti, afumaturi, condimente picante (ardei iute, piper, scortisoara, cimbru, salvie), plante emenagoge( coada soricelului, obligeana, seminte de marar, lemn dulce, lavanda, frunze de patrunjel), alcool, sare.
    Se recomanda o dieta preponderent bazata pe cruditati (salate, sucuri) ,cereale, fructe si legume, fierte sau coapte.
    Se consuma 2 litri de lichide de preferinta sucuri de fructe naturale, pentru asigurarea hidratarii organismului si aportului de vitamine si minerale.