lipsa unui ovar
-
30 Mar 2005, 12:560 0servus la toata lumea !
sunt o memnbra noua a acestui site , m-a frapat complexitatea domeniilor de activitate si participarea activa a membrilor accestui forum !
cert este ca atunci cand esti sanatoasa nu cauti sa te informezi asupra vietii tale , a modului cum traiesti cum mananci cum iti petreci timpul liber etc. atunci cand apare o problema incepi sa te alarmezi si sa cauti raspunsuri la ceea ce te framanta.
poate ma poate ajuta cineva la urmatoarea intrebare CARE SUNT CONSECINTELE EXTIRPATII UNUI OVAR ?
ca un istoric al bolii va pot spune ca am 27 de ani , am fost o data operata de chisturi pe ovarul stang am urmat o gramada de tratamente care nu au avut nici un rezultat aceasta operatie am sustinut-o acum 2 ani la cluj . acum la controlul de anul asta medicul meu mi-a dat o veste cam haioasa si mi-a spus ca va trebui sa extirpam ovarul . mentionez faptul ca nu am ramas nicioata insarcinata expicatia fiind reaparitia chistului ceea ce nu duce la fertilitate .
vreau sa am un copil din toata imima si sper ca ovarul care va ramane sa isi poate indeplini misiunea aceea de a ramane insarcinata
intrebarea mea este care este consecinta acestui fapt si daca voi avea o viatya normala in continuare ? voi lua in greutate ? voi putea face un copil ?
astept raspuns de la voi ! va multumesc mult!!
dana SUCEAVA -
30 Mar 2005, 16:09Dana , daca vrei sa afli mai multe detalii intra pe www.ginecologie.com, pe forum si adreseaza intrebarea ta, doctorului de acolo.Poti sa mai intri si pe siteul www.infertilitate.ro si tot asa sa adresezi intrebarea ta doctorului de acolo.
Multa sanatate
Si intereseaza-te in functie de diagnostic daca nu exista si alt remediu (naturist sau homeopat) .Incearca asta pe www.naturaplant.ro
Dava vrei ma gasesti pe yahoo messenger a29vy