Papati argila si ramaneti ... gravidute
-
0 1Mooooor! Mi-a intarziat ciclul (de 1 luna si jumatate). Jap am facut repede un test de sarcina si buf... bebe. De 7 ani nu mi s-a intamplat de cand sunt cu iubitul meu. Am folosit aceeasi metoda calendaristica, ne-am ferit... si iaca ce minune se poate intampla. Eu am citit pe prospectul argilei si mentioneaza printre alte boli si INFERTILITATE. nU MAI AM CUVINTE IMI ESTE DEJA RAU.........
-
Raluka24
Hai sa-ti explic, probabil ce s-a intimplat, datorita argilei sau datorita altor cauze ai avut ovulatie mai devreme decit ceea ce stiai tu si daca ai facut fara protectie s-a intimplat sa ramii gravida.Din aceasta cauza se zice ca metoda calendaristica nu e tot timpul buna ca sa te feresti.Nu te mai baza pe ea -
Hai ma fetelor sa fin serioase chiar de 7 ani ma duc pe metoda calendaristica si nu mi s-a intamplat absolut nimic. Am un ciclu foarte regulat. ARGILA m-a dat peste cap. Apropo de "In/fertilitate"-pe prospect zice ca argila se foloseste si in cazul infertilitatii si afectiunilor urogenitale. Dracu cu ea. Abia anul viitor ma casatoresc. Vreau sfaturi. Deja am 1 luna de sarcina. Nu sunt deloc hotarata ce sa fac (sa pastrez au ba)? Pupici multi fetelor.
-
ralukutza, nu pe noi trebuie sa ne intrebi, ci pe viitorul tau sot.
Cat despre ce zicem noi... fiecare cu ale ei...
Eu, de exemplu, am fost intr-o situatie similara inainte de a ma casatori. De teama ca as putea fi banuita ca l-am strans cu usa pe El ca sa ma ia de nevasta, m-am grabit sa iau Postinor...
Nici nu stii ce rau imi pare acum ca am fost atat de lasa. -
Scuze eu postez de la serv.
Pai: argila tibetana am folosit: Cura de dezintoxicare se tine 20 de zile,se ia inainte cu o jum.de ora inainte de mancare pe stomacul gol. Argila trebuie lasata in apa plata, de fantana sau de izor timp de 4-8 ore, fara a amesteca-o, doar ca se ia se amesteca cu o ling.de lemn, portelan sau sticla. NU SE FOLOSESTE METALE. NU SE MANANCA GRASIM ANIMALE (UNSOARE, SLANINA), NU ANTIBIOTICE,ALCOOL.
Auzi intre 7-10 zile te simti foarte haios (atunci zice ca atunci incep sa se eliminte toxinele din corp-dureri de cap, ameteli= nu lua medicamente doar algocalmin sau aspirina).
Daca vrei mai tarziu pot sa-ti scriu si nr.de tel.de la MIRCEA BOCAN (chimist) ce mi-a trimis argila de la Alba Iulia.
Succes! -
Vili draga sora mea ma cearta pt ca eu nu cred ca este mom.potrivit sa pastrez sarcina (mai avem f.f.mult de lucru la apart.si...), si in al 2 lea rand ce spun parintii nostrii pt.ca ei sunt de moda veche stii tu... (casatorie apoi copii...). Mi-e jena pt.ca suntem judecati amandoi niste copii seriosi, blanzi asa zisi "legati de fusta mamei".
Sunt intr-o dilema: Daca fac un chiuretaj (am doar 1 luna) care vor fi urmarile? Pe bune nu imi spune din rautate ca mor.
Astept!!! -
eu cred ca decizia, orice sfaturi ai primi, trebuie sa fie a ta in primul rind si apoi a ta si a viirorului tau sot. Ca si implicatii un avort iti poate schimba foarte mult viata si in rau in sensul de riscuri postavort, infertilitate, etc.
Si apoi e pacat de la Dumnezeu. Daca asta va fi decizia ta oricum sa fii sigura ca vrei tu asta. Ai putea sa mai faci casatoria civila acum si nunta cind ati programat voi anul viitor. E o solutie de conpromis. Si apoi sint o gramada de persoane care au facut intai un copil si apoi s-au casatorit nu are legatura cu ce zice lumea, ce zic parintii. Este in primul rind decizia ta. -
Draga mea, va iubiti si vreti sa va casatoriti. Ce porti in pantece e un copil, e rodul iubirii voastre. Nu crezi ca e pacat, nu numai in sens religios, sa-l arunci la cos?
Vorbeste cu viitorul tau sot. Si luati o decizie impreuna. Voi ati planificat deja nunta si nu e ca ai vrea sa-l strangi cu usa.
Iar daca tu-ti imaginezi ca parintii vostri cred ca voi sunteti "cuminti" inseamna ca sunteti tare naivi. Pentru ca voi sunteti de ceva vreme impreuna, daca ati facut asa planuri de viitor, asa ca nu va ascundeti dupa prostii de tipul gura lumi.
Gura lumii nimeni nu o astupa. Indiferent ce faci se gaseste careva sa comenteze. Asta e! S-a intamplat, mai bine cu fruntea sus si copilul in brate mai departe decat cu pacatulo in suflet si cu o serie de riscuri in ceea ce priveste sanatatea.
Am auzit multe persoane care au avut probleme post-avort. Depresii, sterilitate si multe altele. Avortul e crima, indiferent cum am pune problema. La 4 saptamani e deja o fiinta, nu o celula.
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea gandul cel bun. Sa va dea puterea sa acceptati consecintele faptelor voastre fara a va incarca sufletul cu pacate mari, pentru o ipocrizie.
Doamne ajuta. -
Draga Raluka, nu te cunosc nu ma cunosti -asa ca nu e loc de rautate. Mai mult decat ce au spus fetele si au spus f. bine nu-ti pot spune. Mai zici ca mai ai de lucrul la apartament- deci ai si apartament?!
TU DECIZI!
Gandeste-te la parinti - ce o sa va frece la cap cu analizee si interventii chirurgicale, peste cativa ani daca nu au un nepot . Te pup -
draga Raluca sunt si eu de parere ca e bine sa pastrezi copilul ... sunt sigura ca parintii tai prefera un nepotzel simpatic decat sa treci prin experientza traumatizanta a unui avort si sa omori un suflet nevinovat ... lasa gura lumii sa toace si fii tu fericita cu bebe-ul tau ...
pa, multa sanatate si casa de piatra -
Draga Raluca, si eu am trecut prin acelasi lucru acum 5 ani, ne pregateam sa ne casatorim, balamuc, etc, si... am ramas insarcinata. Am renuntat atunci si pot sa-ti spun ca imi vine sa-mi dau pumni si in ziua de azi. Cand ma gandesc ca BB ar fi implinit acu' 5 ani.....
In prezent suntem in faza de "incercari", poate o iesi ceva luna asta ca nu mai am rabdare!

Asa ca gandeste-te bine inainte, decizia iti apartine. Pupici si tine-ne la curent.