polipi

•  
    • 331 mesaje
    30 Mar 2005, 11:06
    0 0
    apelez la ajutorul vostru, pentru a ma lamuri ce inseamna o operatie de polipi, unde as putea apela pentru asa ceva si o persoana (medic)...
    multumesc!
  •  
    • 1530 mesaje
    30 Mar 2005, 12:38
    0 0
    Sedi, eu am facut 2 operatii in copilarie, la 6 ani si pe la 12. Prima la G. Alexandrescu si a2a la Budimex.Si au crescut super repede la loc. Eu am si o deviatie de sept... cica ar influenta cumva... Oricum, la Budimex a fost oribil, am racit imediat si era atat mizerie acolo ca de atunci urasc spitalele. Eu nu prea pot sa respir pe nas, ziua ma mai controlez, dar noaptea nu pot sa dorm altfel. E important ca dupa operatie sa stai inauntru pt o saptamana, iar totul sa fie f curat (adica fara praf, caci poti dezvolta alergii) -sau asa stateau lucrurile acum 14 ani... Oricum, dupa operatie, mai ales la copii, am citit ca ar trebui sa se faca un tratament cu niste picaturi si un fel de gimnastica respiratorie. Sa-ti mai spun ca la nici o operatie n-a spus nimeni nimic despre asta? Mama incerca sa ma faca sa respir normal, dar mi se parea imposibil.
    Poate stiu evele mai multe amanunte si un dr bun. Bafta!
  •  
    • 331 mesaje
    30 Mar 2005, 13:28
    0 0
    borgia, pentru al meu sot e toata povestea asta... in copilarie, de cate ori il programa mama lui pentru operatie, facea febra...si uite asa scapa baiatul de bisturiu
    acum ii e destul de greu si vreau sa sa joc rolul mamei, ca deh, tot copil a ramas...
    multumesc mult!
  •  
    • 1928 mesaje
    30 Mar 2005, 14:51
    0 0
    sedi, du-te la clinica hociota de la panduri, la dr. ataman. eu tot la dumnealui m-am operat si de polipi si de alte probleme care le-am avut cand am fost mica si acum sunt foarte bine, nici n-au mai crescut polipii la loc, iar spitalul e cred cel ami curat din bucuresti.
  •  
    • 1530 mesaje
    30 Mar 2005, 15:16
    0 0
    Sper ca n-o sa faca febra iar eu stateam cu fata in veioza, doar-doar crede mama ca is racita si am temperatura (faza vazuta intr-un film ).... nu prea mergea

Cred ca daca gaseste un medic bun nu-i problema. Mai ales ca trebuie sa stea in spital doar cateva ore, pana trece anestezia.
  •  
    • 331 mesaje
    30 Mar 2005, 15:57
    0 0
    borgia, tu nu stii ca viata bate filmul? ce misto chestie, eu n-am stiut-o pana acum...si acum cred ca e prea tarziu.
    LinxY, multumesc si tie! am notat...da' ce am uitat sa intreb.....operatia se face intr-un anumit anotimp? ma gandesc ca mai pe rece, mai pe cald...cum o fi mai bine?