Contracept M, nelămuriri...
-
3 4Buna. De curand am aflat de aceste ovule de pe net si am citit multe pareri bune referitor la aceasta metoda de contraceptie locala insa nu inteleg ceva, poate ma puteti ajuta voi :D Deci un avul are protectie 4 ore si trebuie luat cu 5-10 minute inainte de actul sexual, in aceste 4 ore daca va avea loc un al doilea act sexual trebuie luat un alt ovul sau dupa cele 4 ore? Mai pe scurt, un act sexual=un ovul sau un ovul=cel putin un act sexual in cele 4 ore de protectie?
Va multumesc :)
-
Maryanaaa said:Buna. De curand am aflat de aceste ovule de pe net si am citit multe pareri bune referitor la aceasta metoda de contraceptie locala insa nu inteleg ceva, poate ma puteti ajuta voi
Deci un avul are protectie 4 ore si trebuie luat cu 5-10 minute inainte de actul sexual, in aceste 4 ore daca va avea loc un al doilea act sexual trebuie luat un alt ovul sau dupa cele 4 ore? Mai pe scurt, un act sexual=un ovul sau un ovul=cel putin un act sexual in cele 4 ore de protectie?
Va multumesc
Maryana, iti spun din proprie experienta ca nu e bine sa iei ovule sau anticonceptionale de capul tau, fara sa consulti intai un medic ginecolog, mai ales cand esti nesigura. Pilulele luate fara indrumarea unui medic iti pot face rau sau pot chiar sa dea gres si sa ramai insarcinata. Mergi la un medic ginecolog si el iti va recomanda ce e mai bine pentru tine. Uite, eu te pot ajuta cu o recomandare spre clinica Donna Medical Center, unde eu merg pentru consultatii si pentru planificarea contraceptiva. Doctoritele sunt dragute si iti vor garanta ca vei fi singuranta. Succes!

-
Allesia6 said:
Maryana, iti spun din proprie experienta ca nu e bine sa iei ovule sau anticonceptionale de capul tau, fara sa consulti intai un medic ginecolog, mai ales cand esti nesigura. Pilulele luate fara indrumarea unui medic iti pot face rau sau pot chiar sa dea gres si sa ramai insarcinata. Mergi la un medic ginecolog si el iti va recomanda ce e mai bine pentru tine. Uite, eu te pot ajuta cu o recomandare spre clinica Donna Medical Center, unde eu merg pentru consultatii si pentru planificarea contraceptiva. Doctoritele sunt dragute si iti vor garanta ca vei fi singuranta. Succes!

Multumesc Allesia pentru sfat si recomandare, stiu ca pilulele trebuie luate dupa recomandarea medicului ginecolog si nu voi avea de gand sa iau de capu meu ce cred ca e bine insa Contracept M e un contraceptiv local si informandu-ma am aflat ca nu imi poate afecta in niciun fel sanatatea iar folosite corect riscul de a aparea o sarcina este de 0,6-0,8%, la fel ca la prezervativele. Am deabia 20 de ani si nu as vrea sa incep de acum cu anticonceptionalele si de aceea prefer o metoda contraceptiva ocazionala, nu as vrea sa ma indop cu anticonceptionale de pe acum.
Anna.vintage.dream, multumesc, am inteles care e treaba acum cu Contracept M, inca nu am inceput sa le folosesc dar am de gand, m-am documentat bine
Prefer sa stiu bine ce iau.
Daca mai e cineva care a folosit si doreste sa-si spuna parerea ... vreau sa stiu parerile altora
-
nu pot spune ca am un raspuns sigur, insa logica mea imi spune ca ar fi mai sigur sa introduci un al doilea ovul daca urmeaza o a doua partida. ma gandesc ca e chestie de chimie, cantitati si procente. odata „consumata” puterea ovulului de a omori o tura de spermatozoizi, nu stiu daca ceea ce ramane mai are concentratia chimica necesara sa-i omoare si pe ceilalti. pe chimie se bazeaza ovolule, pe chimie incerc sa ma bazez si eu in deductia mea mai mult sau mai putin logica

p.s.: o vizita la un cabinet de planing nu ar strica totusi. chiar si ovulele, desi au mai putine efecte adverse, ele actioneaza la nivelul florei vaginale, si crede-ma ca nu vrei sa o dai peste cap
Acest mesaj a fost editat de către basilio: