intarzieri menstruale

•  
    • 3 mesaje
    30 Mar 2013, 15:30
    0 0
    Buna.Sunt foarte ingrijorata.Trebuia sa-mi vina menstruatia pe 26 luna aceasta si ink intarzie,nu am mai avut contact sexual de 1 an,am fost cam stresata luna asta.O fi din cauza stresului/Am mai avut intarzieri de max 6 zile dar tot imi fac griji sa nu am ceva.Voua vi s-a intamplat si dak da care a fost cauza!Astept raspunsul vostru.Multumesc!
  •  
    • 1 mesaje
    30 Mar 2013, 17:58
    0 0
    Am 18 ani dar imi pot da seama cu usurinta care ar putea fi problema. Sigur mai apar astfel de intarzieri. Ele sunt cauzate de stres sau dereglari hormonale. Totusi nu te impacienta, mai asteapta si daca inca va intarzia mergi la un medic.
  •  
    • 3 mesaje
    30 Mar 2013, 23:54
    0 1
    orgasmgarantat said:se poate sa intri in menopauza,fa sex draga mea ca nu strica ! cand nu  mai ai ciclu esti ca si batrana si te imbolnavesti repede!

am 24 de ani nu am cum sa intru la menopauza

•  
    • 22 mesaje
    1 Apr 2013, 17:28
    0 0
    Ai dereglare hormonala, mai ales daca zici ca nu ai mai avut contact de un an.
  •  
    • 3 mesaje
    1 Apr 2013, 22:53
    0 0
    dorinavasile said:Ai dereglare hormonala, mai ales daca zici ca nu ai mai avut contact de un an.

imi fac tot delul de idei in cap.sper sa imi vina

•  
    • 2 mesaje
    4 Apr 2013, 14:49
    0 0
    miryfocsani said:

imi fac tot delul de idei in cap.sper sa imi vina 

mai bine te duci la un control.e cel mai bine.si eu am avut aceeasi problema si am mers la Donna Medical Center. mi-au facut o consultatie si o ecografie si acum totul e bine daca te intereseaza,vezi ca au un pachet de servicii pentru problema ta. cauta clinica pe net si vezi singura. sper ca te-am ajutat!

•  
    • 34 mesaje
    4 Apr 2013, 16:21
    0 0
    Stai linistita clar insarcinata nu esti...ar trebuii sa mergi la ginecolog sa vezi car e problema.
  •  
    • 35 mesaje
    14 Apr 2013, 21:50
    0 0
    probabil din cauza stresului; in timp, se va regla; prietena mea a fost cu fata ei la Medsana, pentru acelasi lucru, se pare nu este neobisnuit pentru fetele tinere..