DEPRESIE

•  
    • 15 mesaje
    25 Mar 2013, 23:51
    0 0
    In urma cu mai mult timp, mama mea a cazut intr-o depresie. Cu trecerea timpului..se intensifica tot mai tare.  Este si foarte dependenta de pastile cum sunt Diazepam, Dormicum, Seroquel..gaseste in permanenta un nenorocit/a..care pt bani ii prescrie retete...Nu ia una, sau 2...ci cate are 50, 60...100..este foarte grava situatia. In urma cu un an ..a venit salvarea..dar a dus-o la psihiatrie..acolo au tinut o doar sedata..mai rau mi-au imbolnavit-o..stand si intr o camera cu vreo 12 persoane cu probleme psihice. Eu nu ma aflu in tara, ea este singura...si asta este un mare inconvenient pt ea. Dar problema mea este ca nu stiu ce sa mai fac...la preot daca ma duc..nu stiu ce are de a face depresia cu biserica..la doctor..v-am spus nu imi convine ca mi-o sedeaza mai rau..la vrajitoare daca as apela..cred ca mi-ar manca banii si nici nu prea cred eu in ele. Nu stiu ce sa fac, cum as putea sa o ajut. Daca ati trecut prin situatii de genul, va rog scrieti-mi. Multumesc.
  •  
    • 82 mesaje
    26 Mar 2013, 00:01
    1 0
    preotul si vrajitoare nu ii pot trata mamei tale depresia. Singura cale e un medic bun!
  •  
    • 15 mesaje
    26 Mar 2013, 00:12
    0 0
    Da doamna, am fost la medic , i-a dat tratament , nu o ajuta. Ea i-a pastile de peste 15 ani...in cantitati enorme...órganismul s-a obisnuit..dar stau cu frica candva íi poate ceda inima sau mai stiu eu...cand face crize...il injura pe Dumnezeu..dar de fapt este o femeie credincioasa. Ea a fost o femeie de succes..dar dintr.o data in urma unor afaceri esuate...''s-a dus pur si simplu la vale''...chestie care a afectat o foarte tare, si a suferit mai multe traume..find adoptata..si multe.Stiti vreun medic ? da medic ca lumea
  •  
    • 426 mesaje
    27 Mar 2013, 10:26
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 15 mesaje
    27 Mar 2013, 14:44
    0 0
    Enriqua iti multumesc din suflet, mi-ai dat un raspuns foarte frumos, sunt din Bucuresti. Am sa incerc sa merg la o clinica privata.
  •  
    • 15 mesaje
    27 Mar 2013, 14:46
    0 0
    cafea_cu_lapte said:Buna! Eu cred ca o poate ajuta compania cuiva si sa aiba ceva de facut. O activitate care sa ii capteze atentia. Incearca sa consulti si un medic din strainatate, de unde te afli acum. O poti duce si acolo. Bafta si sanatate multa!

Ai perfecta dreptate, o ajuta compania cuiva...dar de la problemele psihice plus depresie nu prea stie sa tina pe cineva langa ea..nu neaaparat ca nu stie...poate nu poate...nici nu stiu cum sa ma exprim.Iar de facut..nu ii arde sa faca nimic afara sa ia pastile. Iti multumesc pentru raspuns.

•  
    • 15 mesaje
    27 Mar 2013, 21:04
    0 0
    Ma uimesc raspunsurile tale, in afara faptului ca tot ceea ce scrii exact asa este in amanunt, dar chiar citesc cu drag. Esti o persoana calda . Iti multumesc din nou   Astept saptamana viitoare merg in tara, si voi cauta un psiholog. Psiholog este tot una cu psihoterapeut?
  •  
    • 30 mesaje
    29 Mar 2013, 12:43
    0 1
    cred ca cel mai indicat ar fi un medic
  •  
    • 4411 mesaje
    29 Mar 2013, 21:43
    1 0

cauta-i un psihiatru bun, nu ai spus de unde esti, depresia se trateaza, este o afectiune comuna desi nerecunoscuta sau neidentificata de multi.Tratament psihiatric si psihoterapie.Eu am trecut prin depresie si anxietate si functioneaza perfect.am suferit 11 ani de anxietate deci cred ca poti tine cont de sfatul meu.Va avea nevoie de sprijinul tau, de atentie...Bafta
    Acest mesaj a fost editat de către andreeaX: 29 Mar 2013, 21:47
  •  
    • 4411 mesaje
    29 Mar 2013, 21:45
    1 0
    Acum am citit ca esti din Bucuresti, du-te la Forin Tudose, il gasesti la Municipal, in ambulatoriu, e un medic ft bun si te va asculta.Gasesti date suplimentare despre el pe internet...
  •  
    • 15 mesaje
    30 Mar 2013, 20:40
    0 0
    Multumesc mult Andreea, chiar am sa tin cont de sfatul tau si am sa il caut. Multumesc inca o data
  •  
    • 28 mesaje
    17 Oct 2014, 17:52
    0 0
    Si eu am avut aceeasi problema cu depresia, nu mai puteam dormi noaptea, imi venea sa plang din orice lucru nesemnificativ si oricat as fi incercat nu puteam sa ies din starea aia chinuitoare. Ai mei nu m-au inteles si credeau ca e o prostie, insa am descoperit ca nu eram singura care se lupta cu boala asta. Am citit foarte multe lucruri pe depresiv.ro despre diagnostic si tratament, si intr-un final m-am hotarat sa merg la un doctor psihiatru care sa ma ajute. Va recomand sa faceti acelasi lucru!