Facultatea de Medicina Dentara vs. cabinet privat
-
25 Mar 2013, 11:570 0Una dintre cunostintele mele are o masea cariata ce trebuie scoasa. Gandindu-se ca e mai ieftin, s-a dus vineri la Facultatea de Medicina Dentara. Pentru inceput, a dat 20 de lei pentru consultatie si 65 de lei pentru radiografie. I-a zis sa vina a doua zi, sambata, pentru spalare... De data asta a dat 10 lei. S-a mai dus si azi: alti 20 de lei (plus 10 spaga, dar sa nu-i punem la socoteala). Extractia costa 100 de lei. Cel putin asa i-a zis vineri.
Oare nu era mai bine daca se ducea la un cabinet privat ? -
25 Mar 2013, 14:33Eu zic asa,sa se orienteze catre un cabinet particular,ca e cu totul alta treaba.SUNTEM PREA SARACI SA NE PERMITEM SA MERGEM UNDE "E MAI IEFTIN"! Daca e din bucuresti stiu un cabinet langa Gradina Cismigiu, e ff bun doctorul! Daca vrei mai multe detalii trm un mail la adresa life.care50@yahoo.com
PS: Nu va mai lasati inselati de reclamele proaste din zilele noastre,fiti mai deschisi! -
25 Mar 2013, 14:36Inscriu Reprezentanti Life Care cu tot sprijinul posibil pentru a reusii sa consumati cele mai bune produse,si pentru a face economii!!! Discount intre 20-35%! Inscriere GRATUITA! Pentru mai multe detalii astept mesaj pe Life.care50@yahoo.com
-
1 Apr 2013, 12:14Azi i-a scos maseaua. 90 de lei. Si nu o profesoara s-a ocupat de ea, ci un medic rezident (am vazut parafa pe chitanta). Maine ii voi face poza maselei. In total 140 de lei. La Universitatea de Medicina Dentara, bineinteles.
-
1 Apr 2013, 12:20din cate stiu, la un cabinet privat tarifele sunt mai mari... depinde de cabinet... daca nu a fost multumita persoana, poate merge pe viitor si la cabinet privat sa vada diferenta...
-
4 Apr 2013, 10:41la cabinetul privat despre care vorbeam extractia costa 100 lei
Prostia romanului e ca se duce unde aude ca e mai ieftin.poate la un cabinet particular dadea mai multi bani,dar dadea pe tratament si poate ii salva maseaua.