dureri !
-
15 Mar 2013, 22:550 0buna seara tuturor!!am vrut sa scriu aici..inainte de a ma impacienta inutil si de a merge la doctor!!doresc sa aflu si opinia celor de aici!!de 3 zile am dureri pe toata partea stanga a capului...dureri infundate de ochi, cap, masea si gat!!in seara asta imi simt partea stanga a fetei un pic amortita!astept raspunsurile dumneavoastra!multumesc anticipat!
-
17 Mar 2013, 21:38poate fi de la curent, dar daca persista durerile, mai bine mergi la medic.
-
17 Mar 2013, 22:47De ce ii este frica romanului: de curent si de dracu'!
Ma si mir cum traind in 2013 mai sunt oameni care pot gandii asa!
Durerile alea de cap pot avea cauze foarte grave, nu trebuie sa astepti inca 1 saptamana sa ajungi la medic, fugi acum, posibil sa ai tensiune marita si sa faci comotie cerebrala, posinbil sa ai o carie care iti da dureri de cap, posibil sa ai infectie in ureche, dar la idiotenia cu "curentul" las-o in plata domnului, ca multa lume traieste inca in evul mediu.
Fugi la medic! -
17 Mar 2013, 23:18fiecare povesteste pana la urma din experienta proprie; nu-s prapastioasa de felul meu si ii doresc lui lizzy sa nu aiba nimic din cele enumerate de greta. multa sanatate!