Va rog ajutati-ma :(

•  
    • 15 mesaje
    9 Mar 2013, 01:56
    0 0
    Buna seara tuturor...sunt un pic emotionata in a scrie..dar am nevoie de ajutorul vostru. Pe data de 22.12.2012 am intretinut relatii sexuale cu un ''prieten'  :('. Pe 23 dupa miezul noptii m-am revazut cu iubitul meu,  am facut dragoste  iar cand m am dus la toaleta...mi-a venit menstruatia. In ziua de revelion am facut un test de sarcina preventiv...acesta iesindu-mi negativ....dupa vreo 2-3 saptamani am mai facut un test acesta iesind pozitiv...in cele din urma rezulta ca sunt insarcinata in 12 saptamani deja dupa calculul facut de medic de la prima zi de menstruatie. Copilul este binevenit in orice caz, insa marea mea dilema este....cine este tatal? care cum ce probabilitate sa fie iubitul? sau sa nu fie iubitul :( ? Va multumesc respectuos si va rog sa ma ajutati cu raspunsurile voastre.
  •  
    • 4208 mesaje
    9 Mar 2013, 10:32
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1784 mesaje
    9 Mar 2013, 11:05
    1 0
    Si eu cred ca ai ramas  insarcinata inainte de 22.

Cauta pe net un calculator sarcina si, daca sarcina are 12 saptamani, calculatorul ala iti arata perioada in care ai ramas.

http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/calculator-sarcina.html

•  
    • 1784 mesaje
    9 Mar 2013, 11:11
    1 0
    Am uitat...este de asemenea important ce inseamna pentru medic 12 saptamani de sarcina...varsta fetala de 12 saptamani sau de la data primei zi a ultimei menstruatii sunt 12 saptamani?!

Fertila poti sa fii si inainte de ciclu daca ai ovulatie instantanee...am avut si eu candva.
  •  
    • 4208 mesaje
    9 Mar 2013, 11:35
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 15 mesaje
    9 Mar 2013, 16:05
    0 0
    Uf...m-ati lasat fara cuvinte ...sa fie inainte de 22 ...nu stiu ce sa zic, nu cred . inainte de 22 a fost acelasi ''prieten''...nu stiu. in orice caz va multumesc din suflet pt raspuns, pe 21 am programare din nou, o sa va scriu cu exactitate datele, si atunci poate ma puteti ajuta din nou. Va multumesc din suflet si o zi placuta tuturor.
  •  
    • 15 mesaje
    9 Mar 2013, 16:06
    0 0
    P.S. I-am explicat situatia doctorei, si mi-a spus ca tatal este cel dupa menstruatie...acuma ...nu stiu .....nasoala situatie in orice caz
  •  
    • 11 mesaje
    9 Mar 2013, 21:46
    1 0
    nu stiu ce sa zic ..e o situatie destul de grava spune.i iubitului si "prietenului de aceasta problema..nu cred ca iti vei putea da seama ..decat cu testul adn ..
  •  
    • 4346 mesaje
    10 Mar 2013, 00:29
    3 1
    pacat de iubitul tau ca si a ales asa o parasuta....
    Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: 10 Mar 2013, 09:56
  •  
    • 4419 mesaje
    10 Mar 2013, 02:37
    1 1
    anda22-7 said:pacat de iubitul tau ca si a ales asa o prasuta....

Anda , esti tare  

•  
    • 193 mesaje
    11 Mar 2013, 14:18
    0 0
    Eu cred că acea sangerare nu îţi era ciclul menatrual ci era sangerarea care survine în urma fixarii sarcinii! Cum scria şi mai sus, ai rămas însărcinată înainte de 22 dec! Dificilă treabă...
  •  
    • 1889 mesaje
    14 Mar 2013, 21:55
    2 0
    Nu cred ca mi-ar placea ca fiu-meu sa se incurce cu asa o borfeta! Acum da cu banul care o sa vrea sa ti-l recunoasca!
  •  
    • 1889 mesaje
    14 Mar 2013, 22:01
    0 0
    Ar mai fi o varianta: da-le baietilor separat "vestea" cea mare. Care o sa vrea sa fie tatic al lui sa fie. Dar asta inseamna sa nu sufli niciodata vreun cuvant despre dilema ta. Creste in gradina unuia din ei? Deci al lui este. Fa-l sa creada ca el este tatal.
  •  
    • 15 mesaje
    15 Mar 2013, 11:04
    0 0
    Testul de paternitate iti va spune cu certitudine cine este tatul. Restul sunt doar presupuneri
  •  
    • 1889 mesaje
    15 Mar 2013, 17:11
    0 1
     Daca se alege cu flit din partea ambilor parteneri, ea trebuie sa cheltuiasca bani (multi!) pentru testul de paternitate, apoi dat in judecata pentru pensie alimentara, alta cheltuiala. Cred ca se va lasa pagubasa si in locul tatalui, pe certificatul de nastere, va fi linie.
  •  
    • 15 mesaje
    21 Mar 2013, 01:05
    3 1
    Nu se pune problema de bani... in orice caz iubitul stie situatia, i am explicat, vom merge in Austria , se poate face Adn inainte de nastere, costa 1200 €, iar pentru Anda...inteligenta...parasuta este mama ta, tu nu imi stii problemele cu iubitul meu iar tu Scorpion...esti o alta proasta...dar asta e romanul...de ce intrati pe astfel de site-uri ? Forum..inseamna discutie..am postat o tema..ori imi dai un raspuns un ajutor la ce postez...ori vezi ti de treaba ta. Asta este grija ta ca va fi pe certificatul de nastere linie??? ca sa vezi cata prostie zace in tine...nu ti ai lasa fiul sa se incurce ...dar oare m as incurca cu fiul unei taranci..care dupa raspunsul tau se vede in ce hal esti...sa le dau vestea la fiecare in parte...asta denota cine este ''borfeta''...desi am 24 de ani nu m-as injosi sa mint ún om ca este tatal.. m-ar bate Dumnezeu..dar halal mentalitati in ziua de azi mai esti si mama. Vai de capul tau
    Acest mesaj a fost editat de către Luna2288: 21 Mar 2013, 01:07