Va rog ajutati-ma :(
-
0 0Buna seara tuturor...sunt un pic emotionata in a scrie..dar am nevoie de ajutorul vostru. Pe data de 22.12.2012 am intretinut relatii sexuale cu un ''prieten' :('. Pe 23 dupa miezul noptii m-am revazut cu iubitul meu, am facut dragoste iar cand m am dus la toaleta...mi-a venit menstruatia. In ziua de revelion am facut un test de sarcina preventiv...acesta iesindu-mi negativ....dupa vreo 2-3 saptamani am mai facut un test acesta iesind pozitiv...in cele din urma rezulta ca sunt insarcinata in 12 saptamani deja dupa calculul facut de medic de la prima zi de menstruatie. Copilul este binevenit in orice caz, insa marea mea dilema este....cine este tatal? care cum ce probabilitate sa fie iubitul? sau sa nu fie iubitul :( ? Va multumesc respectuos si va rog sa ma ajutati cu raspunsurile voastre.
-
Uf...m-ati lasat fara cuvinte
...sa fie inainte de 22 ...nu stiu ce sa zic, nu cred . inainte de 22 a fost acelasi ''prieten''...nu stiu. in orice caz va multumesc din suflet pt raspuns, pe 21 am programare din nou, o sa va scriu cu exactitate datele, si atunci poate ma puteti ajuta din nou. Va multumesc din suflet si o zi placuta tuturor. -
pacat de iubitul tau ca si a ales asa o parasuta....
Acest mesaj a fost editat de către anda22-7: -
Nu se pune problema de bani... in orice caz iubitul stie situatia, i am explicat, vom merge in Austria , se poate face Adn inainte de nastere, costa 1200 €, iar pentru Anda...inteligenta...parasuta este mama ta, tu nu imi stii problemele cu iubitul meu iar tu Scorpion...esti o alta proasta...dar asta e romanul...de ce intrati pe astfel de site-uri ? Forum..inseamna discutie..am postat o tema..ori imi dai un raspuns un ajutor la ce postez...ori vezi ti de treaba ta. Asta este grija ta ca va fi pe certificatul de nastere linie??? ca sa vezi cata prostie zace in tine...nu ti ai lasa fiul sa se incurce ...dar oare m as incurca cu fiul unei taranci..care dupa raspunsul tau se vede in ce hal esti...sa le dau vestea la fiecare in parte...asta denota cine este ''borfeta''...desi am 24 de ani nu m-as injosi sa mint ún om ca este tatal.. m-ar bate Dumnezeu..dar halal mentalitati in ziua de azi mai esti si mama. Vai de capul tau
Acest mesaj a fost editat de către Luna2288: