Help, din nou despre chist ovarian
-
29 Mar 2005, 11:130 0Fetelor, imi puteti spune ce simptome ati avut? Ce v-a durut, cand, ce v-a facut sa apelati la medic?
-
29 Mar 2005, 11:50Am avut o oarecare presiune in partea stanga, mai ales cand faceam dragoste cu prietenul meu. Eu mi-am facut o ecografie asa, de control.Totul a fost OK, pana la ovarul stang. Simptome nu cred ca sunt decat atunci cand este mare.Eu am unul de 6 cm. Du-te la medic totusi.
-
29 Mar 2005, 12:23Am o programare pentru marti. dar vroiam informatii cat mai multe, si m-am gandit ca este o posibilitate sa aflu prin intermediul vostru.
-
29 Mar 2005, 12:45La ce medic te-ai programat? Eu am fost prima data la unul de stat, si am fost total dezamagita.E totusi, o chestie super serioasa, poate duce la infertilitate si necesita tratament cu contraceptive si cu ceva antibiotic.Mie mi-a dat Zanocin.Paralel iau si o tinctura de maldite de zmeur, de la Plafar.
-
29 Mar 2005, 15:24Fetelor, daca stiti ce remedii naturiste sunt bune pentru chisturi, as fi foarte interesata.
Mercic. -
29 Mar 2005, 15:32Eu cand am aflat de chistul ovarian,a fost cu totul si cu totul o alta treaba.Aveam unul de 6 pe 5 cm,dar cica pe uter,nu pe ovar,dar tot de aceeasi natura.Aveam niste dureri de rinichi si m-am dus la urologie sa vad ce am.M-a cautat doctorul la eco si a zis ca aveam o infectie urinara si mi-a dat niste medicamente si a zis sa vin din nou la control dupa o perioada.Am luat tratamentul si cand am fost a doua oara la eco,un alt doctor s-a uitat mai bine si mi-a vazut chistul(primul doctor nu-l vazuse).Mi-a dat atunci tratament cu Linestrenol(sau asa ceva) timp de trei luni cate 11 zile,si mi-a trecut fara urme.Cat despre simptome...daca nu as fi avut infectia urinara,poate ca nu as fi stiut pana astazi