dureri de colon..???

•  
    • 165 mesaje
    5 Mar 2013, 16:26
    0 0
    Buna ziua .Am de ceva vreme dureri de ..colon ..zic eu...cand ttrebuie sa merg la baie sau nu am fost demult...sau cand stau mult in picioare...., cand stau jos nu am probleme.Am fost la medic si mi-a spus ca de la coloana dar eu ma indoiesc pentru ca atunci nu m-ar durea cand trebuie sa merg la baie.S-a confruntat cineva cu asa problema? Astept pareri.
  •  
    • 4208 mesaje
    5 Mar 2013, 16:37
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 165 mesaje
    5 Mar 2013, 16:54
    0 0
    da.da nu au vazut nimic in neregula, dar eu tot am problemele astea.
  •  
    • 5035 mesaje
    8 Mar 2013, 20:10
    0 0
  •  
    • 165 mesaje
    11 Mar 2013, 13:18
    0 0
    nu am hemoroizi.ma doare in spate in partea stanga cand stau in picioare sau cand fac efort, chiar si cand umblu mai mult.
  •  
    • 5035 mesaje
    11 Mar 2013, 22:33
    0 0
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Mar 2013, 22:10
    0 0
    Teoretic, daca este o durere de colon, ar trebui sa o resimti in fata abdomenului, lateral/oblic pe partea stanga - acolo unde este colonul descendent. Practic, durerile abdominale pot iradia din locul sursei pana in orice alta parte a abdomenului.

Ar putea, sa fie, de exemplu, o anexita in care ovarul cu probleme "raspunde" la miscarile peristaltice ale colonului, care se intensifica inaintea evacuarii fecalelor.

Sursa durerilor ar mai putea fi o anumita pozitie a colonului, care se numeste "colon angulat" - adica acesta formeaza un unghi mai mult sau mai putin ascutit inainte de a cobori inspre rect. Cand fecalele sau chiar gazele intestinale trebuie sa traverseze acest "cot", durerile in zona colonului descendent pot fi foarte mari.
    In cazul asta, tot ce poti face este sa observi ce alimente iti agraveaza balonarea sau iti afecteaza tranzitul intestinal si sa incerci sa reduci consumul lor.

Mergi la un gastroenterolog si fa orice investigatii crede ca sunt necesare. Nu fugi de colonoscopie, chiar daca este neplacuta -  colonoscopia este o investigatie care dovedeste cu foarte mare certitudine existenta sau absenta mai multor afectiuni grave.
    Acest mesaj a fost editat de către donna_mobile: 13 Mar 2013, 22:12
  •  
    • 15 mesaje
    15 Mar 2013, 11:09
    0 0
    Uleiul de in este deosebit de benefic pentru sanatate. Ajuta la tratarea ulcerului gastric si duodenal; efecte excelente au fost raportate si in terapia colonului iritabil. http://apazen.blogspot.ro/2013/03/uleiul-de-in-deosebit-de-benefic-pentru.html
  •  
    • 35 mesaje
    17 Mar 2013, 23:29
    1 0
    daca te decizi sa mergi la un gastroenterolog, pot sa-ti recomand unul: Paul Dragomir de la Clinica Medsana; am fost la dansul pentru dureri de stomac, aveam gastrita, si a fost super ok.
  •  
    • 5 mesaje
    8 Mai 2013, 17:23
    0 0
    Buna, in cazul in care inca nu ai raspuns la problema ta, te-ai gandit la o colonhidroterapie? Poate sa fie si din cauza unei incarcari exagerate cu toxine iar colonul tau  iti da astfel semnale de alarma. Eu am apelat la acest procedeu pentru ca am aveam probleme de tranzit intestinal si acum, alaturi de o dieta adecvata, ma simt super. Daca vrei mai multe detalii uite aici o clinica ce se ocupa de astfel de terapii.www.harmony-clinic.ro