Cancer

•  
    • 3 mesaje
    1 Mar 2013, 14:21
    0 0
    Buna ziua, sunt noua pe acest forum si as vrea sa stiu daca sunt persoane care stiu mai multe despre cancerul de colon cu metastaze ficat.  Mama mea se confrunta cu aceasta problema . Daca este cineva si ma poate ajuta astept un raspuns. Multumesc.
  •  
    • 8578 mesaje
    1 Mar 2013, 14:50
    0 0
    Ce anume vrei sa stii? Cat de mari sunt metastazele, sunt pe ambii lobi ai ficatului? In afara de ficat mai sunt si in alte locuri metastaze? Chiar daca nu e frumos ce ti spun, pronosticurile nu sunt prea bune la o astfel de boala intr un stadiu asa de avansant bineinteles ca difera de la persoana la persoana, dar sanse de vindecare nu sunt
  •  
    • 3 mesaje
    1 Mar 2013, 15:07
    0 0

cred ca nu m-am exprimat eu coret . pe bilet scrie hemangioane . cancerul a fost operat in 2009 la spitalul militar bucuresti . o perioada ne-a pacalit cineva ,, o doctora "din bucuresti care ne-a mancat banii , dar nu mai conteaza a spus ca ia facut . apoi a inceput cura de citostatice. momentan este in repaus de citostatic deoarece a facut o alergie la ele. medicul ei curat a facut un referat sa i se aprobe al citostatic. a facut alergie si la citostaticul intravenos si la cel tablete . acum ia decat arginina si ceva naturit pentru imunitate. pot sa-i mai dau ceva naturist pana se aproba referatul si incepe iar cura de citostatic ?

•  
    • 8578 mesaje
    1 Mar 2013, 16:24
    0 0
    Frosa, nu sunt medic. Am avut un caz in familie, care n a avut un happy end. De la stabilire diagnostic, operatie si pana la sfarsit a mai durat totul 3 luni. Pare incredibil, dar din nefericire e adevarat. La mama ta e alta situat iar daca vrei sa incerci si un tratament Naturist in paralel cu cel medicamentos, nu vad de ce nu. Fa tot ce poti cat se mai poate inca!!! Multa sanatate!!!
  •  
    • 3 mesaje
    1 Mar 2013, 17:23
    0 0
    multumesc mult, incerc tot ce este posibil . daca stie cineva un tratament naturist astept un raspuns. o primavara frumoasa si plina de realizari marete.