ajuta aerobicul???
-
19 Feb 2013, 17:060 0am auzit ca aerobicul nu prea ajuta pt ca elimini f multa apa in timpul acestuia te deshidratezi si nu rezolvi nimic. e adevarat? e bine sa transpiri in timpul unei sedinte de aerobic? eu transpir f tare dar am vazut fete carora nu le curgea nici macar o picatura de transpiratie. dar despre apa ce stiti? e bn sa consumi apa inainte in timpul si dupa sedinta de aerobic? am auzit o gramad de pareri pro si contra si nu stiu ce sa cred si ce sa fac!!!
-
19 Feb 2013, 17:56
La ce ar trebui sa ajute aerobicul ? La slabit, la tonificare, la o conditie fizica buna, la sanatate ?
Un om transpira atunci cand face sport pentru a-si regla temperatura corpului. Cat de mult transpiri nu este direct legat cu cat de buna este conditia ta fizica si nici macar cu cat de intense sunt exercitiile. Unii oameni au un sistem mai eficient de a regla temperatura altii mai putin eficient si atunci transpira extrem de abundent. Insa este posibil ca odata ce corpul se obisnuieste cu un anumit tip de efort sa devina mai eficint in a se raci deci vei transpira mai putin.
Este o aberatie sa nu te hidratezi corect in timp ce depui efort fizic. Probabil aceleasi persoane care zic sa nu bei apa sunt si cele care se plang de dezhidratare.
Mai mult apa ajuta la a descompune grasimea ca sa fie folosita ca sursa de energie. -
19 Feb 2013, 19:17Apa trebuie sa consumi cat mai multa indiferent de activitate ! Cu aerobic sau orice activitate o sa arati mai bine dar nu o sa scazi in greutate.
In general muschii cantaresc mai mult decat grasimea, dar mai conteaza kg cand arati bine ?
-
20 Feb 2013, 21:11
sada24ro said:Apa trebuie sa consumi cat mai multa indiferent de activitate ! Cu aerobic sau orice activitate o sa arati mai bine dar nu o sa scazi in greutate.
In general muschii cantaresc mai mult decat grasimea, dar mai conteaza kg cand arati bine ?
nu,evident ca nu conteaza,dar tb sa dai cateva kg ca sa ajungi sa arati bine ca asa nu arati chiar bine -
21 Mai 2013, 18:00Eu am incercat aerobic, zumba, pilates si sala pana acum. La sala unde ma duc au si clase, aparate, piscina si spa, si am de unde alege. Este normal sa transpiri in general, si mai ales cand faci cardio. Eu la sala, cand fac antrenament cu greutati, nu transpir mai deloc. Iar daca vrei un sport unde trasnpiratia sa nu fie o problema, recomand inotul