-

•  
    • 77 mesaje
    28 Mar 2005, 12:10
    0 0
    Si eu am aceeasi problema.Am un chist de 6 cm, si mi s-a dat tratament,dar eu as prefera operatia.La ce spital o faci?
  •  
    • 77 mesaje
    28 Mar 2005, 12:23
    0 0
    Am inceput sa am dureri si totodata mi-e foarte frica.Prefer sa-l scot si sa nu ma mai doara capul dupa.As vrea totusi sa incerc cu laser, ca e mai putin dureros.
  •  
    • 163 mesaje
    28 Mar 2005, 13:00
    0 0
    Scuze ca intervin poate aiurea,
    Onela, mai gandeste-te..lasa operatia pe mai incolo, doar in cazul in care tratamentul nu are succes.
    Sa stii ca daca te operezi si il scoti, nu garanteaza NIMENI ca nu o sa reapara. Daca a aparut chist inseamna ca un dezechilibru hormonal este.
    Operatia nu rezolva asta. Si inca ceva...dupa interventia chirurgicala, fie ca vrei fie ca nu vrei, ti se vor prescrie pilule caci ovarul trebuie sa faca o "pauza" sa se vindece.
    De la operatie se pot face aderente, care iti pot afecta fertilitatea
    si se poate pierde din tesutul ovarian.
    Plus ca nu e asa simplu sa te recuperezi dupa o astfel de operatie. Am trecut prin asta si stiu ce vorbesc. Nu are rost sa te operezi daca chistul se poate resorbi cu anticonceptionale!
    Multi doctori recomanda operatia...fara sa fie nevoie..ca deh..mai castiga niste bani.