Problema genitala !
-
0 0Buna ziua! Am 23 de ani si de ceva timp in urma a inceput sa-mi apara un lichid alb in jurul capului la penis, uneori capul este rosu si preputul s-a strans si nu mai pot decalota penisul. Nu am intretinut relatii sexuale de mult timp, deci boala cu transmisie sexuala iese din calcul. Igiena corporala o intretin foarte bine. A fost cand mi-a trecut, nu mai avea scurgeri de lichid alb, capul nu mai era rosu era totul normal insa preputul nu mai este atat de elastic cum era inainte si acuma foarte greu reusesc sa-mi decalotez penisul in intregime. Un sfat inafara de mers la medic pot primi ? Va multumesc frumos!
-
Ciocolamu said:Buna ziua! Am 23 de ani si de ceva timp in urma a inceput sa-mi apara un lichid alb in jurul capului la penis, uneori capul este rosu si preputul s-a strans si nu mai pot decalota penisul. Nu am intretinut relatii sexuale de mult timp, deci boala cu transmisie sexuala iese din calcul. Igiena corporala o intretin foarte bine. A fost cand mi-a trecut, nu mai avea scurgeri de lichid alb, capul nu mai era rosu era totul normal insa preputul nu mai este atat de elastic cum era inainte si acuma foarte greu reusesc sa-mi decalotez penisul in intregime. Un sfat inafara de mers la medic pot primi ? Va multumesc frumos!
Nu conteaza ca nu ai avut contact sexual de mult timp. Poti lua ceva si respectivu carcalac sa ramana latent. Zici ca nu e prima data cand iti apare chestia aia?
Eu zic ca e trichomonas, ia si tu o doza de Tinizol de la farmacie (se ia doza unica), nu consuma alcool vreo 3 zile dupa si daca e ala, crapa.
Intre timp poti sa te ungi si cu un antifungic, in cazul in care ar fi vreo Candida...clotrimazol sau canesten sau lomexim crema.
Lichidul iti iese din penis sau cum? La urinat te ustura?
Uita-te si aici poate iti regasesti simptomele
http://dictionar.romedic.ro/scurgere-lichid-penis
Chiar daca nu vrei sa mergi la medic eu ti-as recomanda fiindca poti deveni steril.
Acest mesaj a fost editat de către teatea: -
Ciocolamu said:Iti multumesc frumos de raspuns. Nu ma ustura la urinat, dar uneori am mancarimi. Lichidul se formeaza in jurul capului la baza preputului. Sunt zile cand imi dispar mancarimile si lichidul dar nu mai reusesc sa-mi decalotez coplet capul.
Ok, atunci, sa fiu in locul tau, as lua ce ati-am scris mai sus...o doza unica de Tinizol (sunt vreo 4 tablete in cutie, trebuiesc luate toate o data) apoi cumperi de la farmacie clotrimazol sau lomexin, canesten crema...una din astea, sunt antimicotice si te ungi cam o saptamana dimineata si seara dupa dus.
Rau nu are ce sa-ti faca nici tinizolu nici antimicoticu.
Bafta!
-
Ciocolamu said:Iti multumesc frumos pentru ajutor. Voi incerca sa cumpar ce ai spus mai sus si sper sa imi treaca. Ai idee, este ceva grav sau e o infectie destul de frecventa in zilele noastre ? Ma sperie gandul sa nu patesc ceva mai rau. O zi frumoasa sa ai !
Pai, ceva mai rau ar putea fi...sculament sau gonoree, sifilis si cam atat imi vine in minte acum.
http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/sculament-termen-popular_5861
http://www.sfatulmedicului.ro/Sifilis--Infectia-cu-Treponema-pallidum-/semnele-si-simptomele-sifilisului-la-barbati_8227
http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/bts-barbati
Parerea mea de neavizat este ca, daca nu ai dureri sau arsuri la urinare, daca nu-ti curg chestii verzi, galbui sau alte culori dubioase care put in ultimul hal, nu este mare lucru.
Un trichomonas sau o candida sunt infectii foarte des intalnite si nu ai absolut chiar de ce sa te jenezi. Daca iei cele 4 capsule de Tinizol, antimicotic poti sa intrebi la farmacie ce iti recomanda. Crede-ma ca nu este absolul nicio rusine, sunt o gramada de indivizi care au aceasta ciuperca.
Daca, presupunem ca ar fi ceva mai rau care ar sta super ascuns (sculamentu se manifesta super naspa, a avut frate-miu si nu rezisti sa nu mergi la medic de dureri
iar sifilisu se manifesta prin niste leziuni naspa, citeste link-urile) si nu ar manifesta simptime agresive, sa zicem...sterilitatea ar fi o problema pe termen lung. Gasesti mai multe info in ultimul link.In alta ordine de idei, un control la medic pt tine ar fi floare la ureche...mergi la dermato, descrii simptomele lui nenea dr si poate trebuie sa-i arati cucu si gata. Pentru noi e mai naspa fiindca trebuie sa ne cracim pe acolo. Eu ti-as recomanda totusi...si mare atentie la sexu fara prezervativ...
-
AlexandraMariaCraciun said:Salut! Am dureri destul de mari mai jos de ombilic, in amandoua partile, si in stanga si in dreapta.. si am doua umflaturi, am crampe abdominale, ce ar putea fi? Daca ma puteti ajuta :* Multumesc!
Numai un consult medical te poate ajuta. Daca ai umflaturi iti sugerez sa mergi cat mai repede.