Adenopatie

•  
    • 14 mesaje
    12 Feb 2013, 16:10
    0 0
    Salutare. Vin si eu cu o problema care mi'a tot creat dileme in ultimul timp. De aprox. 4 luni mi s'au inflamat niste ganglioni cervicali; de fapt din august am simtit ca ma deranjeaza ceva la gat pe partea dreapta sus, la palpare nefiind nimic; pe la inceputul lui octombrie am simtit ceva ca un ganglion cat  boaba de mazare, n'am dat atentie; pe la inceputul lui noiembrie era tot acolo si am inceput sa am si dureri in piept, motiv pentru care in cele din urma am mers la ecograf unde mi'a zis ca am un ganglion de 8,7 mm, dar ca nu stie motivul si sa revin in 3 luni; eu m'am speriat, iar la inceputul lui decembrie am mai facut un ecograf unde mi s'a spus ca am 3 ganglioni de aprox 9 mm; am facut analize pt toxoplasmoza&co, care au iesit negativ; la sfarsitul lui ianuarie am simtit la palpare inflamarea unui ganglion mult mai mare pe partea dreapta, iar saptamana trecuta in urma inca unei ecografii mi s'a spus ca ganglionii sunt multiplii (deci nici macar nu mai pot spune un numar) si ca au dimensiuni de pana in 15 mm; am mai continuat investigatiile medicale, sange, radiografie, hiv si altele a caror denumire nu o cunosc, toate au iesit bine; zilele acestea am simtit ca mi s'a mai imflamat in ganglion. chiar nu stiu unde sa mai merg si ce sa mai fac. in perioada asta am inceput sa fac si atacuri de panica (pt prima oara in viata) sa ma gandesc numai la lucruri ingrozitoare, sa simt frica tot timpul si sa traiesc cu impresia ca medicii pur si simplu ridica din umeri. poate daca mai stie cineva astfel de situatii, dati'mi si mie un sfat sa reusesc sa explic ce se intampla.
  •  
    • 14 mesaje
    13 Feb 2013, 20:29
    0 0
    Astazi am inclus pe lista doua posibilitati, ori o ciuperca ori mononucleoza, niciuna dintre ele confirmata pana acum, de abia azi am facut alte analize. 
    Problema este ca de 3 luni nimeni nu imi poate spune ce se intampla, iar ganglionii continua sa creasca. Am senzatia ca nu se mai rezolva niciodata. 
  •  
    • 5035 mesaje
    14 Feb 2013, 08:21
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 14 mesaje
    18 Feb 2013, 23:58
    0 0
    Chiar ma gandeam, pentru ca toate analizele, inclusiv eco generala, radiografie plamani, mononucloza, ldh etc. au iesit perfecte. Ultima varianta ma medicilor a fost ca se datoreaza unei eruptii de herpes pe care am avut'o in primavara lui 2012 (cea mai puternica din viata mea) si ca sa mai monitorizez situatia si sa astept 3 luni pentru a vedea cum evolueaza. Evident ca in mintea mea nu pot sa astept pur si simplu, dar deocamdata n'am alta varianta. Ma gandeam totusi sa mai vad un medic internist asa ca incerc varianta ta, pentru care iti multumesc enorm!