ajutor! sarcina sau....?

•  
    • 3 mesaje
    11 Feb 2013, 10:25
    0 0
    Buna fetelor! 
    am mare nevoie de ajutorul vostru....poate ati patic si voi ca eu asa ceva nu am mai avut..am un ciclu menstrual regulat de cativa ani, ultimul a fost pe 23 ian...iar de trei zile adica de pe 9 feb am niste scurgeri maronii(un sange mai inchis), am sanii mai sensibili si sunt foarte balonata. cu o saptamana inainte de aceste scurgeri am avut contact sexual neprotejat..
    ati patit asta? poate si sarcina sau vreo infectie, raceala, rana etc... 
  •  
    • 1784 mesaje
    11 Feb 2013, 13:04
    0 0
    alesiii said:Buna fetelor! 
    am mare nevoie de ajutorul vostru....poate ati patic si voi ca eu asa ceva nu am mai avut..am un ciclu menstrual regulat de cativa ani, ultimul a fost pe 23 ian...iar de trei zile adica de pe 9 feb am niste scurgeri maronii(un sange mai inchis), am sanii mai sensibili si sunt foarte balonata. cu o saptamana inainte de aceste scurgeri am avut contact sexual neprotejat..

De ce nu cumperi tu un test de sarcina performant sa vezi ce si cum??

Poate sa fie raceala, dereglare, sarcina si multe altele...nu putem sti ce este in vaginul sau uterul tau.

Un consult de specialitate cand ai facut ultima data?

•  
    • 3 mesaje
    11 Feb 2013, 16:58
    0 0
    sincer nu mi s-a intamplat ,dar sfatul meu e sa-ti faci un test si ulterior un control ginecologic.e cel mai sigur nu??eu asa zic.pupici
  •  
    • 5609 mesaje
    12 Feb 2013, 00:19
    0 0

Deci:
    - 23 ian ciclu'
    - 9 feb - scurgeri maronii
    -  2 feb - contact sexual neprotejat ( ma rog ai spus 1 sapt. inainte de scurgeri).

Din 23 ian pana pe 2 feb sunt 11 zile... deci erai in perioada fertila, da sanse foarte mari de sarcina! 

•  
    • 3 mesaje
    12 Feb 2013, 13:52
    0 0
    memyeu said:sincer nu mi s-a intamplat ,dar sfatul meu e sa-ti faci un test si ulterior un control ginecologic.e cel mai sigur nu??eu asa zic.pupici

am sa fac asta...am vrut de ieri sa merg la medic doar ca e prea devreme cred ca ar trebui sa astept macar o saptamana..dar ai dreptate:*

•  
    • 3 mesaje
    12 Feb 2013, 13:53
    0 0
    Maricon said:

Deci:
    - 23 ian ciclu'
    - 9 feb - scurgeri maronii
    -  2 feb - contact sexual neprotejat ( ma rog ai spus 1 sapt. inainte de scurgeri).

Din 23 ian pana pe 2 feb sunt 11 zile... deci erai in perioada fertila, da sanse foarte mari de sarcina! 

M-as bucura sa fie asta...numai sa nu fie cu probleme...m-au speriat scurgerile alea..acum ramane sa astept.