Cum scap de anexita cronica?
-
5 Feb 2013, 21:250 0Buna Evelor sper sa ma ajutati cu un sfat:D,dupa o vizita la ginecolog am fost diagnosticata cu anexita cronica,ovar micropolichistic si cervicita cronica,mentionez ca de vreo 3 ani ma confrunt cu simptomele anexitei dar de fiecare data medicul imi spunea ca am colpita micotica.Dupa ce am fost consultata de un alt medic acesta mi-a pus diagnosticul de anexita cronica.As dori niste remedii naturiste!Va multumesc
-
6 Feb 2013, 04:31
clau88 said:Buna Evelor sper sa ma ajutati cu un sfat
,dupa o vizita la ginecolog am fost diagnosticata cu anexita cronica,ovar micropolichistic si cervicita cronica,mentionez ca de vreo 3 ani ma confrunt cu simptomele anexitei dar de fiecare data medicul imi spunea ca am colpita micotica.Dupa ce am fost consultata de un alt medic acesta mi-a pus diagnosticul de anexita cronica.As dori niste remedii naturiste!Va multumesc
Mergi pe site-ul FORUMLA AS si vei gasii zeci de retete naturiste pt multe din diagnosticele de mai jos:
www.http://www.formula-as.ro/
- anexita (inflamatia/infectie a ovarelor, trompelor)
- cervicita cronica (asta este grav! infectie de col uterin in stadiu avansat, se impune cauterizareori criogenizarea altfel in ani neffind tratata duce la cancer)
- ovar micropilichistic (se impune tratament urgent, posibil operatie).
-
6 Feb 2013, 20:53salut
pentru anexita cronica si nu numai, sunt foarte bune supozitoarele Carpicon,minim 3 luni de tratament.sanatate