Stafilococ auriu hemolitic!
-
1 0Fetelor mi-am facut un exudat si mi-au gasit stafilococ auriu hemolitic!
Daca a mai avut vreo eva va rog sa-mi spune-ti cum ati scapat am fost la medicul de familie si mi-a zis ca nu e asa grav.Mi-a dat antibiotice dar eu de la ele fac candida ,Sunt disperata dati-mi un sfat va rog!!!! -
stafilococ auriu sau streptococ beta-hemolitic?
Eu am avut streptococ si am facut trat cu antibiotice(pastile) vreo sapt-doua si apoi moldamin injectabil,10 injectii,o data la 5 zile. Trat trebuia continuat inca vreun an cu moldamin o data pe luna pt sterilizarea gatului,dar sunt dureroase si am renuntat. Ca sa reduci riscul aparitiei candidei trebuie sa iei concomitent cu antibioticele vitamine B si sa bei zilnic iaurt. -
Si eu am avut stafilococ auriu in decembrie. Doctorul mi-a dat injectii (ampicilina parca), dar prima a fost atat de dureroasa ca n-am mai putut continua, asa ca am continuat cu pastile. Iti recomand si eu la fel ca antibioticele sa le iei cu iaurt si sa iei si vitamina B. In aceste cazuri stiu ca se recomanda si consumarea cat mai multor lichide. Insanatosire grabnica!
-
salutare!
in primul rand trebuie sa-ti faci antibiograma care determina exact tratamentul...ce antibiotic trebuie sa iei....eu stiu de gentamicina injectabil sau ciprinol...si mai stiu ca se scapa tare greu de el...si nu asta ar fii problema ca scapi tu pana la urma dar trebuie sa iei ceva imunostimulatoare caci vei fii mai slabita...oricum trateaza cu seriozitate stafilococul auriu si insanatosire grabnica
-
Tb sa tratezi f serios pb. Streptococul asta da pb grave la inima in timp. El se infige de regula prin amigdale. Si daca ai ASLO peste 250 e cam de rau ca inseamna ca e infipt bine. Se da Moldamin cam 3-6 luni. Pb ca asa ceva ai facut si tu de ai dat in candida. In general derivatii din penicilina dau candida. Tratame4ntul se face cu Nistatin (care este insa inhibator hepatic). Daca medicul tau de fam zice ca hemoliticul nu e grav.....e grav el la cap atunci