Dermatolog nun in Cluj?!Help urgent!!

•  
    • 2 mesaje
    29 Ian 2013, 20:15
    1 0
    Buna ziua. M-am trezit ieri dimineata cu bubite rosii pe fate, piept si burta..de ieri dimineata au inceput sa se extinda..am mers la medicul facultatii care mi-a dat un diagnostic de alergie, asta dupa ce a cautat una alta pe internet(inconpetenta!). Azi de dimineata, eram mai plina, bubitele s-au extins pe maini, picioare, spate, pe tot corpul si sunt tot mai multe. Astfel m-am hotarat sa merg la urgente. Am fost la boli infectioase, s-au uitat la mine ca la statui si mi-au zis ca nu stiu ce am, imi dau trimitere sa merg la dermatologie. Am fost la derma unde m-am dezbracat si 4 doctori se invarteau in jurul meu , dar de data asta se uitau ca la muzeu. Nu au stiut ce diagnostic sa imi dea (e cel mai urat lucru care ti se poate intampla vreodata!!). Mi s-a dat un diagnostic general si mi s-a spus sa fac repaus acasa, sa am grija ca s-ar putea sa fiu contagioasa, sa am grija la alimentatie, ca poate e alergie, sa continui pastilele daca am chef (claritine) si uite asa.....
    As avea nevoie urgenta de o recomandare spre un medic bun din cluj care sa nu se uite la mine si sa  nu isi dea seama ce am!!
    Acest mesaj a fost editat de către ade_adelutza22: 29 Ian 2013, 20:21