Arefam si contraceptie...

•  
    • 2 mesaje
    26 Ian 2013, 12:56
    0 0
    Buna! Scriu aici pentru ca nu stiu ce sa cred si poate cineva a mai intalnit problema asta. am 20 de ani si am fibrom uterin, iar dr ginecolog mi-a interzis anticonceptioanle pentru ca maresc fibromul si mi-a dat tratament cu arefam. Insa mi-a spus ca arefamul, in coditiile tratamentului este contraceptiv si sa nu imi fac probleme legate de sexul cu prietenul meu. Dar peste tot si in prospect scrie ca nu este contraceptiv si chiar ajuta la concepite... Snt foarte ingrijorata, nu stiu ce sa cred....
  •  
    • 1784 mesaje
    26 Ian 2013, 15:53
    1 0
    Lightstar said:Buna! Scriu aici pentru ca nu stiu ce sa cred si poate cineva a mai intalnit problema asta. am 20 de ani si am fibrom uterin, iar dr ginecolog mi-a interzis anticonceptioanle pentru ca maresc fibromul si mi-a dat tratament cu arefam. Insa mi-a spus ca arefamul, in coditiile tratamentului este contraceptiv si sa nu imi fac probleme legate de sexul cu prietenul meu. Dar peste tot si in prospect scrie ca nu este contraceptiv si chiar ajuta la concepite... Snt foarte ingrijorata, nu stiu ce sa cred....

Daca medicul ti-a spus asta iti sugerez sa-l schimbi in 3 secunde...urgent. Ce iei tu este un progesteron...n-are nici in clin nici in maneca cu contraceptia....din contra, daca ai un deficit de progesteron care este vital in procreere, luand medicamentul asta iti reglezi organismul si sunt sanse sa ramai insarcinata....mai ales ca nu te protejezi..uriase.

•  
    • 2 mesaje
    27 Ian 2013, 12:39
    0 0
    Multumesc mult pentru raspuns!