ce mananc in timpul sarcinii?

•  
    • 35 mesaje
    27 Mar 2005, 10:55
    0 0
    sunt "proaspat" insarcinata. ce sa mananc sa imi hranesc copilul dar sa nu pun pe mine mai mult decat imi este necesar? daca aveti idee, va rog sa ma sfatuit
  •  
    • 58 mesaje
    27 Mar 2005, 17:45
    0 0
    Daca esti deja insarcinata probabil cunosti si site-ul www.desprecopii.ro "asteptand un ingeras in viata noastra".
    Esential este sa nu fumezi, f.putina cafea, alcool, coca-cola si ceea ce contine indulcitori artificiali.
    BAFTA!!!!!!!!!
  •  
    • 7 mesaje
    27 Mar 2005, 20:52
    0 0
    buna, si felicitari, iti doresc o sarcina usoara si un bebe santos, de papat potisa pai orice, cica ar fi bine sa eviti organele, carnea cruda, laptele trebuie fiert bine, si fereste-te de dulciuri , daca poti, multe fructe si legume proaspete, eu am mancat orice am avut pofta, sunt in 35 de saptamani si totul e bine ceea ce iti doresc si tie,si intra pe desprecopii.com o sa-ti placa la odieea sarcinii in 40 de saptamani , gasesti acolo gravidute de aceeasi saptamana cu tine cu acre te poti consulta
    numai bine si multa sanatate
  •  
    • 35 mesaje
    28 Mar 2005, 09:04
    0 0
    feteloor! multumesc pt sfaturi! sunt asa de fericita,imi doream enorm copilul asta! va urez si vouaq sanatate si sa treaca timpul mai repede sa ajungi in sapt 40 sa te intalnesti cu ingerasul! va pup