lipsa menstruatiei

•  
    • 2 mesaje
    20 Ian 2013, 11:51
    0 0
    buna,am 21 de ani si am ovare polichistice,iar pt ca nu am menstruatia in fiecare luna am facut tratament cu anticonceptionale 2 ani,insa in septembrie nu am mai avut sa i-au pastile asa ca nu mi-a mai venit.in octombrie am avut niste scurgeri maroni la data la care trebuia sa-mi vina.e ianuarie si inca nu mi-a venit....stiu ca ar trebui sa merg la medic dar poate a trecut cineva prin asa ceva si stie ce pastile sa iau ca sa-mi vina..am auzit ca e bun utrogestan pt astfel de cazuri..a mai luat cineva..astept raspuns..multumesc
  •  
    • 1784 mesaje
    20 Ian 2013, 15:56
    0 0
    thadeea said:buna,am 21 de ani si am ovare polichistice,iar pt ca nu am menstruatia in fiecare luna am facut tratament cu anticonceptionale 2 ani,insa in septembrie nu am mai avut sa i-au pastile asa ca nu mi-a mai venit.in octombrie am avut niste scurgeri maroni la data la care trebuia sa-mi vina.e ianuarie si inca nu mi-a venit....stiu ca ar trebui sa merg la medic dar poate a trecut cineva prin asa ceva si stie ce pastile sa iau ca sa-mi vina..am auzit ca e bun utrogestan pt astfel de cazuri..a mai luat cineva..astept raspuns..multumesc

Da, eu am luat Duphaston. Substanta activa e aceeasi, progesteronul si e ok sa-ti vina menstra. Iei 10 zile...scrie pe prospect...pentru amenoree primara parca...

p.s: prieteneste...ce am subliniat nu se scrie NICIODATA cu cratima in contextul ala...scrii "i-au" in situatii gen "i-au spus" (lui) sau "i-au spus mamei" (ei au spus mamei). Sesizezi diferenta?

•  
    • 3 mesaje
    27 Ian 2013, 16:50
    0 0
    Buna fetelor, am 22 de ani si am problema. Am ciclul menstrual de 28-30 de zile...in data de 10 oct 2012 am intrerupt anticonceptionalele, pe care le-am luat doar 2 luni ptr ca nu ma simteam bine de la ele...Ultima menstra am avut-o pe data de 13 dec. Pana astazi 27 ianuarie nu mi-a mai venit... Am facut 5 teste de sarcina care mi-au iesit negative (zic eu ) deoarece la 2 teste mi s-a parut ca vad a doua liniuta foooarte vag pozitiv. aproape imaaginara..Nu stiu ce sa mai cred, astazi am facut niste carne la cuptor si mi sa facut rau de la miros..am dureri de cap, ma dor ovarele si burta si stare generala alterata...Tin sa precizez ca am fost diagnosticata asta vara cu chist ovarian de aprox 5 cm...M aputeti ajuta cu un sfat? mi-ar fi de mare folos. Va multumesc !
  •  
    • 1784 mesaje
    27 Ian 2013, 17:51
    0 0
    Dyanaa1 said:Buna fetelor, am 22 de ani si am problema. Am ciclul menstrual de 28-30 de zile...in data de 10 oct 2012 am intrerupt anticonceptionalele, pe care le-am luat doar 2 luni ptr ca nu ma simteam bine de la ele...Ultima menstra am avut-o pe data de 13 dec. Pana astazi 27 ianuarie nu mi-a mai venit... Am facut 5 teste de sarcina care mi-au iesit negative (zic eu ) deoarece la 2 teste mi s-a parut ca vad a doua liniuta foooarte vag pozitiv. aproape imaaginara..Nu stiu ce sa mai cred, astazi am facut niste carne la cuptor si mi sa facut rau de la miros..am dureri de cap, ma dor ovarele si burta si stare generala alterata...Tin sa precizez ca am fost diagnosticata asta vara cu chist ovarian de aprox 5 cm...M aputeti ajuta cu un sfat? mi-ar fi de mare folos. Va multumesc !

Asta vara ti-au spus ca ai chist de 5 cm si ai ramas asa...fara sa faci tratament si fara sa stii daca s-a resorbit chistul ala?

Daca vrei sa fii sigura ia un test Clearblue cu afisaj electronic...ala e cel mai sigur..nuc cu liniute.

Simptomele nu au nicio relevanta citeodata---de ex mie cand trebuie sa mi vina am aceleasi simptome ca si cand as fi gravi.

Eu zic sa mergi la un medic bun si sa te tratezi...e tanara si e pacat sa stai avand atatea probleme...mai tarziu iti va fi mai dificil.

•  
    • 3 mesaje
    27 Ian 2013, 21:09
    0 0
    am luat anticonceptionale(mi-a recomandat dr ginecolog ptr reabsortia chistului cica ), asta in cazul in care nu vreau sa ajung la operatie... pana in luna octombrie le-am luat, dar nu mi-au facut deloc bine si le-am intrerupt... am cm regulat, dar nu inteleg dc acum mi-a intarziat asa mult menstra.
  •  
    • 4208 mesaje
    27 Ian 2013, 23:02
    0 0
    Mesaj şters de administrator
    Acest mesaj a fost editat de către Deleted Member: 27 Ian 2013, 23:04
  •  
    • 1784 mesaje
    27 Ian 2013, 23:10
    0 0
    Dyanaa1 said:am luat anticonceptionale(mi-a recomandat dr ginecolog ptr reabsortia chistului cica ), asta in cazul in care nu vreau sa ajung la operatie... pana in luna octombrie le-am luat, dar nu mi-au facut deloc bine si le-am intrerupt... am cm regulat, dar nu inteleg dc acum mi-a intarziat asa mult menstra.

pai si ai anuntat medicul ca le-ai intrerupt? ai facut un control dupa sa vezi daca chistul ala e tot acolo?

menstra poate sa-ti intarzie din varii motive..de exemplu pe mine anticonceptionalele m-au dereglat super aiurea...fa testul de care ti am spus si prezinta-te la medic.

•  
    • 3 mesaje
    28 Ian 2013, 00:02
    0 0
    va multumesc frumos fetelor ! o sa revin cu detalii