yasmine
-
0 0Foloseste cineva anticonceptionalele Yasmine?Mi-au fost recomandate de medicul meu ginecolog, am citit despre ele in pliantul pe care mi l-a dat dar as vrea sa aud si parerea evelor care l-au folosit.Multumesc
-
Eu iau Jasmine de 1 an...aproape.., curata tenul foarte bine, daca mai am un cos, doua din cand in cand. Nu am observat nici un efect advers, nu m-am ingrasat, nu ma doare nimic, analizele au iesit foarte bine, inclusiv la ficat. Nu iti trebuie reteta, costa 307000 lei si se gasesc la Sensiblu, Help Net...alte farmacii mici de cartier.
Sanatate.. -
Multumesc pt rasp.
Totusi sunt putin nedumerita , de ce se prescriu asa de usor anticonceptionale ( chiar de medicul ginecolog) fara analize la sange sau teste hepatice sau altele.Am auzit ca Yasmine sunt f bune si ma interesa daca nu iau in greutate sau alte reactii nedorite.Stiu ca acestea costa in jur de 300.000 lei si nu am auzit sa fie mai ieftine.oricum multam fain -
Salut,
Chiar am verificat reteta de Jeanine, ma gandeam ca poate a trecut mai repede timpul pt mine, insa nu ..reteta este din iunie 2004. Doctorul meu pe atunci era Anca Florin, nu am avut nici o problema sa imi cumpar pastilele, poate ca nu erau atat de cunoscute, insa erau de anul trecut pe piata. Doctorul mi le-a prescris destul de usor, fara analize, doar pe baza unor intebari, poate am avut si eu noroc, insa imi merge bine cu ele.
O seara buna...