orgasm..

•  
    • 1 mesaje
    15 Ian 2013, 03:54
    0 0
    Nu stiu ce naiba am...dar dupa fiecare orgasm, vomit. Chestia asta se intampla de vreo 3 luni. Dupa fiecare contact sexual dar fara orgasm, ma simt doar "ametita", dar dupa ce am orgasm, mi se taie respiratia si imi vine o stare de voma incontrolabila. Daca stiti ceva in legatura cu simptomul asta...ce il determina...etc...va rog sa-mi spuneti. Nu astept raspunsuri precum "mergi la doctor" eoarece sunt  constienta ca trebuie sa o fac, dar din comoditate si neglijenta nu am mers si poate nici nu voi merge, tocmai de aceea am ales Eva. Va pup :*
  •  
    • 5609 mesaje
    15 Ian 2013, 09:33
    1 1
    andru93 said:Nu stiu ce naiba am...dar dupa fiecare orgasm, vomit. Chestia asta se intampla de vreo 3 luni. Dupa fiecare contact sexual dar fara orgasm, ma simt doar "ametita", dar dupa ce am orgasm, mi se taie respiratia si imi vine o stare de voma incontrolabila. Daca stiti ceva in legatura cu simptomul asta...ce il determina...etc...va rog sa-mi spuneti. Nu astept raspunsuri precum "mergi la doctor" eoarece sunt  constienta ca trebuie sa o fac, dar din comoditate si neglijenta nu am mers si poate nici nu voi merge, tocmai de aceea am ales Eva. Va pup :*

Daca orgasmul este legat de sexul oral atunci este evident de ce ai senzatie de voma!
    Incearca sa exersezi introducand progresiv "obiectul" in gura...si cand ai senzatia de voma te opresti.

•  
    • 8217 mesaje
    15 Ian 2013, 10:26
    0 0
    Maricon ) acum mi-ai facut tu mie greata
  •  
    • 5609 mesaje
    15 Ian 2013, 11:24
    0 0

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 15 Ian 2013, 11:35