Alergie
-
0 0Bună! Aş dori sa mă consult si eu cu cineva. Seara deobicei am un fel de alergie care se manifestă cu puncte roşii si mancarime.nu înţeleg de la ce pot sa o am nu poate fi de la mâncare ptr că nu mănânc niciodată la fel..mereu schimb mâncarea.dar totuşi am prostia asta pe faţă!? HELP!!!!!
-
Cristinatrelea said:Bună! Aş dori sa mă consult si eu cu cineva. Seara deobicei am un fel de alergie care se manifestă cu puncte roşii si mancarime.nu înţeleg de la ce pot sa o am nu poate fi de la mâncare ptr că nu mănânc niciodată la fel..mereu schimb mâncarea.dar totuşi am prostia asta pe faţă!? HELP!!!!!
Banuiesc ca alergia ta este provocata de ceva din casa.
Daca manaci in fiecare seara ceva diferit si totusi reactia este imediata atunci trebuie sa fie ceva ce ai in casa sau ce atingi sau respiri acasa.
Alergeiile pot apare de la: pisici, caini, praf, mucegai, o pudra toxica, un anume spray, o anumita haina de casa sau prosop, anumite condimente sau detergenti sau chiar sapunul pe care-l folosesti.
Incearca sa fii extrem de atenta seara de seara cand ajungi acasa ce faci, din momentul in care deschizi usa si pana ai terminat de mancat.
- pune pe lista tot ce folosesti si ce atingi...si vezi daca este posibil ca unul din aceste obiecte sa iti provoace alergie.
- ori fa-ti un test de alergii
Uite cateva articole lagate de alergii:
http://sanatate.ele.ro/Medicina-Generala/Afectiuni-si-Tratamente/Alergia-cauze-simptome-si-remedii.html
http://www.ro-mamma.com/subiecte/ce-sint-alergiile-mecanismul-si-cauzele-producerii-lor
http://www.cdt-babes.ro/quizv/alergie_teste_cunostinte_medicale.php
-
Cristinatrelea said:Bună! Aş dori sa mă consult si eu cu cineva. Seara deobicei am un fel de alergie care se manifestă cu puncte roşii si mancarime.nu înţeleg de la ce pot sa o am nu poate fi de la mâncare ptr că nu mănânc niciodată la fel..mereu schimb mâncarea.dar totuşi am prostia asta pe faţă!? HELP!!!!!
Si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare. Nu am avut niciodata alergie la nimic, insa, ieri seara, mi-au aparut pe incheieturile mainilor niste punctulete rosii, care in cateva ore s-au raspandit pe aproape tot corpul si aratau de parca m-as fi oparit. Initial am crezut ca este rubeola, insa, azi dimineata m-am trezit cu fata foarte umflata, iar eruptiile disparusera. Panicata, m-am dus la medic si mi-a spus ca este alergie. Nu pot sa imi dau seama care este cauza, pentru ca nu am mancat nimic deosebit in ultimele zile.
Stie cineva ce teste pot face pentru a afla la ce anume sunt alergica? Dna dr mi-a spus ca nu pot afla exact, decat prin experienta. Insa eu nu as vrea sa mai trec din nou prin asta. Au trecut deja 24 de ore si tot nu imi este bine.
Daca v-ati confruntat cu ceva asemanator, va rog, un sfat!
Acest mesaj a fost editat de către antonia.diana: -
Tinand cont ca ai o alimentatie destul de diversificata, cel mai indicat ar fi sa-ti faci un test complet. S-ar putea sa fii alergica la mai multe alimente sau componente ale lor.
De ce iti spun asta? Zilele trecute am gasit pe facebook pagina unei clinici din Pipera,unde poti face un astfel de test. Nu as vrea sa te induc in eroare dar parca se numea FamilyClinic.
-
anca_76 said:
Tinand cont ca ai o alimentatie destul de diversificata, cel mai indicat ar fi sa-ti faci un test complet. S-ar putea sa fii alergica la mai multe alimente sau componente ale lor.
De ce iti spun asta? Zilele trecute am gasit pe facebook pagina unei clinici din Pipera,unde poti face un astfel de test. Nu as vrea sa te induc in eroare dar parca se numea FamilyClinic.
Desi i-ai raspuns Cristinei, imi permit si eu sa intervin. Imi poti spune, te rog, despre ce test este vorba? Adica, in urma rezultatelor, afli cu exactitate la ce alimente esti alergic? Daca se poate, da-mi, te rog, link-ul paginii unde ai gasit tu informatia!
Acest mesaj a fost editat de către antonia.diana: -
antonia.diana said:
anca_76 said:
Desi i-ai raspuns Cristinei, imi permit si eu sa intervin. Imi poti spune, te rog, despre ce test este vorba? Adica, in urma rezultatelor, afli cu exactitate la ce alimente esti alergic? Daca se poate, da-mi, te rog, link-ul paginii unde ai gasit tu informatia!
Cu cea mai mare placere,daca astepti un minut.Trebuie sa caut pe facebook.Ok?
-
anca_76 said:
antonia.diana said:
anca_76 said:
Gata, am gasit.Testul se numeste Imupro si in Romania se face numai la clinica"FamilyClinic", din Pipera. Ma bucur ca nu m-a lasat de tot memoria
. Se spune despre acest test ca este unul revolutionar pentru ca se face pentru o gama de 271 de alimente si aditivi alimentari. Daca te intereseaza mai multe poti sa intri pe pagina lor de facebook ( FamilyClinicRO ) sau chiar pe pagina la care fac trimitere ei(Testul-ImuPro-NUMAI-La-FamilyClinic/283920188397109) pentru mai multe lamuriri.O seara buna.
Acest mesaj a fost editat de către anca_76: -
anca_76 said:
anca_76 said:
antonia.diana said:
anca_76 said:
Gata, am gasit.Testul se numeste Imupro si in Romania se face numai la clinica"FamilyClinic", din Pipera. Ma bucur ca nu m-a lasat de tot memoria
. Se spune despre acest test ca este unul revolutionar pentru ca se face pentru o gama de 271 de alimente si aditivi alimentari. Daca te intereseaza mai multe poti sa intri pe pagina lor de facebook ( FamilyClinicRO ) sau chiar pe pagina la care fac trimitere ei(Testul-ImuPro-NUMAI-La-FamilyClinic/283920188397109) pentru mai multe lamuriri.O seara buna.
Pare interesant! Nu am mai auzit de un astfel de test pana acum. O sa studiez paginile pe care mi le-ai recomandat. Sper sa gasesc rezolvare pentru problema mea!
Iti multumesc mult! -
Buna,
Am urmarit problema ta...eu sincer ma confrunt cu o problema asemanatoare, sa spunem...imi apar pete rosii pur si simplu pe gat, pe piept daca : mananc ceva fierbinte, daca ma agit, daca stau la soare, etc, si dispar la fel de repede cum apar daca nu ma mai influenteaza factorii mentionati mai sus....doctorita de familie mi-a spus " aa, o sa-ti treaca" dar NU mi-a spus in ce cauza apar....si la analize nu mi-a iesit nimic...sunt perfect sanatoasa....dar ce am facut eu dup-aia, a fost o consultatie bioinformationala....in care am aflat toate alergiile pe care le pot dezvolta, la ce sunt sensibila, o gramada de chestii care m-au lasat masca...rezultatele le-am primit pe loc si am si aflat care este problema mea : petele acelea rosii sunt de fapt o reactie a organismului meu la : stres de orice fel....mi se deregleaza practic circulatia sangelui cand ii dau ce nu vrea sau cand fac ceva ce organismului nu-i place....
asta a fost problema mea....nu mi-a trecut , pentru ca eu singura trebuie sa am grija sa nu-mi fortez organismul si sa nu-i dau ce nu vrea....dar macar am aflat DE CE imi apareau asa din senin....
uite site-ul centrului unde am fost eu la aceasta consultatie:
http://biyovislifestyle.ro/
sunt acolo niste persoane extrem de amabile si primitoare...consultatia se face de catre un medic, in 45 de minute...eu am plecat foarte incantata de acolo...