spermicide

•  
    • 127 mesaje
    25 Mar 2005, 16:50
    0 0
    Am nevoie de o informatie si m-am gandit ca poate cineva din voi stie.
    In urma cu o luna am hotarat sa intrerup pilulele anticonceptionale si sa folosesc spermicide. Iubitul meu e mult plecat din tara si in aceste conditii cred ca e o idee buna.

Folosite cineva? Au efect? M-ar ajuta daca imi spuneti si marca.

Va multumesc si weekend placut!
  •  
    Cmn
    • 92 mesaje
    2 Iun 2005, 19:10
    0 0
    Eu am incercat Contracept-M dupa ce am luat 3 ani anticonceptionale si nu am ramas.Insa trebuie sa respecti ce scrie pe prospect.Adica sa nu ejaculeze dinainte de 5 minute.
  •  
    • 47 mesaje
    3 Iun 2005, 02:06
    0 0
    Mai,sa stiti ca eu am folosit inclusiv foitzele alea chinezesti care se topesc inauntru si ,culmea,nu am ramas.Am prietene care au folosit si ele si nu s-a plins nici una.Nu sunt f eficiente si nu e o regula dar daca zici ca faci rar,cind vine prietenul tau,nu-i problema.
  •  
    • 87 mesaje
    3 Iun 2005, 12:55
    0 0
    pharmatex (sper ca am scris bine, daca nu scuze...)sunt f.bune cu respectarea indicatiilor din prospect(privind igiena de dupa-in special),putin cam scumpe...in jur de 400000-10 ovule.
  •  
    • 2209 mesaje
    3 Iun 2005, 13:53
    0 0
    Eu am intrebat-o pe doctoritza mea de spermicide si mi-a zis ca nu-mi recomanda... Cand e vorba de o sarcina nedorita, nu te joci..
    Daca faci rar si nu vrei sa iei pastile, incerca diafragma. Pare rezonabila...