aspirante la titlul de mama
-
7 Ian 2013, 10:490 0Buna dragelor,aww as avea foarte mult de scris si nu stiu cu ce sa incep.Am un baiat de 14ani,bolnavior si imi doresc inca vreo 2bebici,anul trecut am pierdut o sarcina de 6saptamani,ce sa zic depresie totala...Acum imi muncesc sotul la greu pentru ca amandoi ne dorim bebei.Am multe simtome de sarcina,cum ar fi:marirea sanilor putin durerosi si ceva mai grei(asa se simt),greturi,pofte,foame haotica,ziua as dormi dar noaptea nu prea pot,m-am ingrasat putin si toata lumea ma intreaba daca sant insarcinata,dar...?! Nu stiu,pentru ca am devenit obsedata de testele de sarcina si culmea...toate sunt negative.Am uitat sa spun ca simt in zona sfarcurilor o umezeala si chiar se vede pe bluza ceva(a curs). Ma poate ajuta cineva cu o explicatie la toate astea?
-
8 Ian 2013, 02:16buna...cred ca cel mai bine este s avb cu un medic, dupa o consultatie amanuntita ati va putea spune ....daca esti sau nu insarcinata...iti doresc noroc si DOAMNE AJUTA....sanatate multa baiatului tau....:*
-
8 Ian 2013, 11:21cu atatea teste negative dar simptome de gravida...vezi sa nu fie vreo sarcina extrauterina sau vreo dereglare hormonala!
-
8 Ian 2013, 11:28
s-au mai vazut cazuri in care datorita faptului ca femeia si-a dorit copii cu ardoare a dezvoltat simptomele specfice sarcinii fara a fi insarcinata.
procesele de autosugestie lucreaza din plin aici