NUVARING

•  
    • 16 mesaje
    6 Ian 2013, 16:43
    2 0
    buna fetelor,am si eu o nelamurire poate reuseste cineva sa ma ajute, nu am luat niciodata anticonceptionale, si acum m-am hotarit sa apelez la faismosul inel contraceptiv  NUVARING, as vrea sa stiu, trebuie neaparat introdus in prima zi de ciclu, sau pot in oricare zi a luni.Spre exemplu astazi sintem in 6 ianuarie, mie ar trebui sa-mi vina ciclul pe 21, spuneti-mi ar fi ok daca l-as pune pe 7 sau 8 ianuarie?multumesc de raspunsuri si va doresc un an super de sanatos si linistit...poopicei
  •  
    • 5144 mesaje
    6 Ian 2013, 21:05
    0 1
    tu nu ai vorbit cu un doctor inainte de a decide sa folosesti metoda asta de contraceptie? ar fi trebuit sa stii cum se foloseste; sunt chestii elementare.
    m-as incapatana sa nu-ti dau detalii despre cum trebuie utilizat, ci sa te trimit la doctor. nu imi pare normala intrebarea ta. anticonceptionalele, pastile, injectii, inele sau de care or fi, nu-s bomboane, sa le iei cum te trece pe tine mintea.
    stii ca pt femeile care prezinta un oarecare risc de tromboza metodele anticonceptionale hormonale (adica si inelul) le cresc riscul? de la tromboza se moare... poate asta te convinge sa mergi la medic inainte de a te apuca sa faci tratamente dupa prescriptiile prietenelor sau a lui dr. google.
    p.s.: si eu iau ac, asta daca te grabesti sa crezi cumva ca sunt vreo isterica impotriva contraceptiei. doar ca mi le-a prescris un medic si mi-am bagat bine in minte care sunt regulile de folosire.
  •  
    • 16 mesaje
    8 Ian 2013, 02:09
    1 0
    doaream un sfat basilio...nicidecum sa-mi sari in cap......ti se pare ca is vreo pustoaica de 18 ani...sau crezi ca is proasta....daca vrei s adai un sfat e binevenit nu s-ami sari in cap si s ate crezi desteapta...si pardon nu sint singura femeie care ia anticonceptionale dupoa ureche
  •  
    • 16 mesaje
    8 Ian 2013, 02:11
    1 1
    am crezut ca pe acest forum de dam sfaturi ca intre fete...nu sa criticam si sa vb cu ceilalti crezindu-te mai sus....asa ca basilio......foarte cinica
  •  
    • 4411 mesaje
    9 Ian 2013, 23:14
    0 0
    Iti explic eu.Inelul functionaza si actioneaza ca orice contraceptiv pe baza de hormoni.Il introduci in prima zi de ciclu si il scoti dupa 21 de zile, deci il introdici si calculezi 21 de zile. in ziua 22 il scoti, faci pauza 7 zile si il introduci din nou pt 21 de zile, si tot asa, nu conteaza in a cata zi de ciclu esti dupa pauza de 7 zile, probabil ca s-a terminat sau e pe final.Daca iese accidental,desi nu prea cred esti in siguranta dar nu mai mult de 2 ore, poti sa l si scoti daca vrei dar nu ti face un obicei din asta. Nu mai mult de 2 ore.Daca iti vine vreo idee sa renunti la el pana la finele celor 21 de zile e ft posibi sa-ti vina cicul imediat dupa, sau sa ramai cu o dereglare temporara, e recomandat sa nu renunti pana termini cele 21.Spor
  •  
    • 4411 mesaje
    9 Ian 2013, 23:19
    3 0
    basilio said:tu nu ai vorbit cu un doctor inainte de a decide sa folosesti metoda asta de contraceptie? ar fi trebuit sa stii cum se foloseste; sunt chestii elementare.
    m-as incapatana sa nu-ti dau detalii despre cum trebuie utilizat, ci sa te trimit la doctor. nu imi pare normala intrebarea ta. anticonceptionalele, pastile, injectii, inele sau de care or fi, nu-s bomboane, sa le iei cum te trece pe tine mintea.
    stii ca pt femeile care prezinta un oarecare risc de tromboza metodele anticonceptionale hormonale (adica si inelul) le cresc riscul? de la tromboza se moare... poate asta te convinge sa mergi la medic inainte de a te apuca sa faci tratamente dupa prescriptiile prietenelor sau a lui dr. google.
    p.s.: si eu iau ac, asta daca te grabesti sa crezi cumva ca sunt vreo isterica impotriva contraceptiei. doar ca mi le-a prescris un medic si mi-am bagat bine in minte care sunt regulile de folosire.

Nu stiu de unde esti tu dar eu in Bucuresti si Ploiesti nu am intalnit un doctor care sa mi ceara analize inainte sa prescrie contraceptive .Si crede ma ca am fost la multi, si scumpi.Inelul e o varianta destul de safe, atat cat poate fi aportul de estrogen.In plus pilulele iti busesc si ficatul, si nu am nevoie sa platesc un dr care incaseaza comision din vanzarea anumitor medicamente, ca sa folosesc nuvaring.Daca un dr imi da piule mai mult ca sigur e ok sa iau de capul meu inelul.