Fibrom uterin- Qlaira,Vital Woman, Propolicium

•  
    • 735 mesaje
    4 Ian 2013, 12:56
    0 0
    Mai demult postam in cautarea unui remediu naturist pt menoragii fara cauza aparenta. Acum am depistat si cauza: 2 noduli fibromatosi de 5 cm, respectiv 1 cm.  In prezent mi s-a recomandat estroprogestativul Qlaira pe termen foarte lung, ani de zile, ceea ce nu ma incanta deloc, avand in vedere ca analizele hormonale sunt normale si imi doresc copii. Mai mult de 3 luni nu intentionez sa-l iau. Am mai cercetat pe net si m-am gandit sa achizitionez Vital Woman, care combate si depresia provocata de Qlaira si nu este nici asa scump precum Rhodiolin si tratamentul Propolicium  ovule si supozitoare. Doresc sa va intreb daca cineva a "consumat" pana acum  aceste remedii,daca s-au rezolvat problemele si care sunt reactiile adverse pe care le-au prezentat. Este prima data cand voi lua anticonceptionale, iar de ovule nu am avut niciodata nevoie. Va multumesc!
  •  
    • 7 mesaje
    6 Ian 2013, 05:10
    0 0
    sint impotriva medicamentelor. am experiente ingrozitoare cu ele. iti recomand un amestec de plante [cretisoara, tataneasa, brinca ursului, angelica,]pt baut si spalaturi cu marul lupului. succes si tinene la curent cu ce ai facut
  •  
    • 43 mesaje
    10 Ian 2013, 21:06
    0 0
    Pentru fibrom ai putea luat gemoderivat de arin alb...mie mi-a facut bine sau/si gemoderivat de zmeur...sunt pentru uter...
  •  
    • 735 mesaje
    12 Ian 2013, 19:13
    0 0

Dimensiunile fibromului au scazut? Dupa cat timp de tratament?

Deja am achizitionat cele de mai sus si am inceput tratamentul.

Acest mesaj a fost editat de către matzoanca: 12 Ian 2013, 19:14