cancer laringian

•  
    • 578 mesaje
    26 Dec 2012, 21:19
    0 0
     Buna Seara,  cele mai triste sarbatori din viata mea, am aflat ca tatal meu are cancer in gat, pe 11 sau 12 ianuarie va fi operat la panduri, aveti cunsotinte cine s-a mai operat   care sunt sansele de dupa? nu stim inca daca este maglin sau benign. :(

•  
    • 7 mesaje
    27 Dec 2012, 05:26
    0 0
    buna. multi se sperie cind aud acest cuvint [cancer]. noduli, chisturi, ganglioni , carcinom, neoplasm, alunite, negi, etc, toate aceste denumiri sint considerate formatiuni tumorale sau pe scurt o forma de cancer. malign nu inseamna neaparat si mortal. din moment ce medici au hotarit operatia inseamna aproape sigur ca poate fi extirpat .exista o planta [dragaica numita si sinzene albe], rolul ei e de a elimina celulele tumorale si a impiedica raspindirea acestora in restul corpului. poate fi folosita inainte cit si dupa operatie fiind adjuvanta in ;cancer laringian, faringian,si al corzilor vocale .cauta planta la plafare si dai deja cit poti de repede. daca ii dai macar 10 zile inainte de operatie va impiedica imprastierea celulelor canceroase in restul corpului ,fapt ce se poate intimpla prin deschidere .si mai ales nul lasa pe el sa vada cit esti de speriata starea lui psihica e foarte importanta atit inainte cit si dupa operatie .
  •  
    • 1784 mesaje
    27 Dec 2012, 10:27
    0 1
    Monalisa, roaga-te la Sfantul Nectarie, Maica Domnului si orice sfant simti tu aproape...roaga-te din inima fiindca nicio durere nu ramane neascultata...imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asemenea chin...multa sanatate si sa va ajute Dumnezeu!