Ten sensibil
-
21 Dec 2012, 12:190 0
Buna,
Am un ten foarte sensibil, iar la temperature scazute am observant ca nu reactioneaza prea bine. Se inroseste puternic, si cum majoritatea timpului sunt plecata de acasa, devine o problema calmarea lui. Ce-mi recomandati? Multumesc.
-
21 Dec 2012, 21:59Bioderma atoderm PO zinc e sfanta pe timp de iarna sau vara la temperaturi inalte.Iarna e destul de comoda pe fata desi e destul de grasa, o poti folosi seara daca nu e genul tau de crema, merge ft bine si ca baza pentru machiaj.Presupun ca cel putin zona obajilor este destul de uscata.Altfel multa hidratare si produse exclusiv dermato cosmetice, atentie la Vichy, nu este dermato.
Acest mesaj a fost editat de către andreeaX: 21 Dec 2012, 22:00 -
4 Ian 2013, 11:50La mine are rezultate foarte bune masca Apiserum Dr. Nobis. Are oligominerale care calmeaza pielea iritata de care te plangi si tu. O gasesti in cadrul salonului Apiestetic, fie pentru tratament specializat, fie pentru aplicare direct acasa. Trebuie sa o lasi sa actioneze 20 de minute, apoi se curata foarte simplu, e chiar placuta de aplicat!
-
3 Feb 2013, 00:14poti intreba si un medic dermatolog; ti-l recomand pe dr Popescu Catalin, il gasesti la clinica Medsana; ca si creme, si eu tot dermatocosmeticele cred ca-s mai bune.