rezultate analize, cine se pricepe????

•  
    • 215 mesaje
    24 Mar 2005, 14:37
    0 0
    Salutare fetele! Ieri mi-am luat rezultatele la analize de sange si am o nelamurire, poate ma ajuta vreuna din voi care se pricepe. Valoarea limfocitelor a iesit 41% fata de 40% cat e normal, iar monocitele 12% fata de 10%. Medicul meu de familie mi-a zis ca nu e cazul sa ma ingrijorez,diferentele sunt prea mici ca sa-mi fac probleme si ca poate fi vb de o alergie, sau din cauza stresului si oboselii sa ma fi dat peste cap. Recunosc ca in ultimul timp n-am prea avut grija de mine mancat aiurea, stres, oboseala, etc. E cazul sa-mi fac griji, mai ales ca toate celelalte valori au iesit Ok? Pupici si multumesc anticipat
  •  
    • 128 mesaje
    26 Mar 2005, 00:03
    0 0
    Nu ai de ce sa-ti faci griji.Rezultatele tale sunt f apropiate de normal iar valorile acestea normale au si ele o marja de + sau -2.Important este ca tu sa ai mai multa grija de sanatatea ta si sa eviti pe cat se poate stresul(stiu ca este greu) si alimentatia neechilibrata.Organismul reactioneaza imediat la oboseala si stres,iar modificarile din analize pot fi determinate de acestea,nu neaparat de ceva patologic.Pt a fi sigura ca totul e in ordine poti sa repeti analizele peste o luna.Te pup si-ti doresc multa sanatate.