Sarcina extra-uterina :(
-
14 Dec 2012, 10:350 0Buna, acum 2 zile am descoperit ca sunt insarcinata!!!E a doua mea sarcina Nu era cautat dar vestea a fost destul de bine venita cu toate ca eu lucrez si inca invat, dupa calculele mele bebe nu poate avea mai mult de 3 saptamani asa ca ieri am fost la medic sa confirme sarcina . Mi-au facut o eco vaginala si mi-au spus ca nu se vede nimic in uter si ca tropa dreapta e destul de dilatata , medicul meu a spus sa nu-mi fac griji pentru ca sarcina e abia la inceput si sa astept pana saptamana viitoare sa repete ecografia . Nu pot sa nu ma gandesc la ce urmeaza...cineva cu experienta ??? imi poate fii de mult ajutor
-
14 Dec 2012, 11:28
lady_rutzi said:Buna, acum 2 zile am descoperit ca sunt insarcinata!!!E a doua mea sarcina Nu era cautat dar vestea a fost destul de bine venita cu toate ca eu lucrez si inca invat, dupa calculele mele bebe nu poate avea mai mult de 3 saptamani asa ca ieri am fost la medic sa confirme sarcina . Mi-au facut o eco vaginala si mi-au spus ca nu se vede nimic in uter si ca tropa dreapta e destul de dilatata , medicul meu a spus sa nu-mi fac griji pentru ca sarcina e abia la inceput si sa astept pana saptamana viitoare sa repete ecografia . Nu pot sa nu ma gandesc la ce urmeaza...cineva cu experienta ??? imi poate fii de mult ajutor
trebuie sa astepti pina dupa data de cm...adica sa treaca de data....la 3 saptamini e prea mic si nu se vede nici la eco...mie mi au spus ca un chist si eu eram insarcinata..nu cred ca ai probleme...mai ai rabdare o saptamina...felicitari si sa dea Dumnezeu sa fie bine -
25 Dec 2012, 07:23Ai putea apela la rugaciune...Sfantul Nectarie e foarte bun in aceste cazuri!