Usturime vaginala
-
8 Dec 2012, 16:370 0Am facut testul PAP si mi-a iesit celule neoplazice asociate cu inflamatia, am facut analiza de secretie nu am candida, bacterii. Acum ceva timp am avut o usturime si mancarime la nivelul vulvei si putin in interiorul vaginului
Acest mesaj a fost editat de către adina_85: 31 Mai 2013, 18:59 -
8 Dec 2012, 18:43N-au ce sa-ti faca ovulele alea si nici Canestenul. Eu, daca as fi in locul tau, m-as spala cu bicarbonat (DOAR IN EXTERIOR) si cu ceai de galbenele si m-as da cu crema de galbenele naturala.
Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi, mai ales ca ai facut si analize!
Bafta si sanatate! -
13 Dec 2012, 01:18
adina_85 said:Am facut testul PAP si mi-a iesit celule neoplazice asociate cu inflamatia, am facut analiza de secretie nu am candida, bacterii. Acum ceva timp am avut o usturime si mancarime la nivelul vulvei si putin in interiorul vaginului. Dr ginec. mi-a recomandat crema Canesten, eu am luat si ovule macmiror la recomandarea unei farmaciste ( 3zile ), Mi-este teama sa nu-mi afecteze cu ceva ovulele sa-mi distruga flora sau sa-mi produca vreo leziune. Ar trebui sa ma ingrijoreze ?
Canestenul este indicat in Infectii ale regiunii genitale (vaginite) provocate de fungi (mai ales Candida) si suprainfectii provocate de bacterii sensibile la Candida. De asemenea: Torulopsis glabrata, Rhodotorula, bacterii gram pozitive si gram negative in leucoree infectioasa, vaginite, suprainfectii.
Ovulele vaginale nu-ti afecteaza flora interna, este taman pe dos de cum ai scris tu, din contra, ovulele vaginale iti regleaza PH-ul si distruge bacteriile cu care ai fost infectata.
Daca medicul ti-a prescris canesten in urma unei analize citologice, atunci acela este tratamentul perfect indicat pt tipul de bacterie cu care ai fost infectata.
Pe toata perioada tratamentului NU se face sex.
Baiatul ar trebuii sa foloseasca o Crema Canesten cel putin 5 zile sa se unga de 2 ori/zi pe penis.
Dar citeste mai mult aici despre Caneste si indicatiile lui:
http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/gyno-canesten-1-canesten-kombi-pack_10955
http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/canesten-crema_10822