lichid in abdomen

•  
    • 37 mesaje
    5 Dec 2012, 22:43
    0 0
    De ceva timp ma lupt cu o durere de burta..am ajuns azi la medic si...??????????...nimic...dupa un eco vaginal..cred ca asa ii spune...si o gramada de teste si ce mi a mai luat de acolo raspunsul a fost asa...ai apa in abdomen.nu vreau sa spun nimic.iti fac o programare peste 2 saptamini.cind vin si rezultatele.si impreuna cu un alt coleg.medic si el.o sa vedem ce se intimpla...vreau si a doua parere.....ma duc bou ma intorc vaca...nimeni nu mi spune nimic...nu tratament..nimic...pe net ce am citit na ingrozit..daca stiti ceva as aprecia un sfat.o parere....mersi
  •  
    • 3354 mesaje
    6 Dec 2012, 11:04
    0 0
    trebuie sa faci o eco abdominala si poate si alte investigatii... nu stiu ce poate fi, cum se acumuleaza lichidul acolo...

un medic iti poate spune cel mai bine... multa sanatate si nu te mai lua dupa prostiile de pe internet, mai rau iti faci...
  •  
    • 37 mesaje
    8 Dec 2012, 11:16
    0 0
    cory_helen said:trebuie sa faci o eco abdominala si poate si alte investigatii... nu stiu ce poate fi, cum se acumuleaza lichidul acolo...

un medic iti poate spune cel mai bine... multa sanatate si nu te mai lua dupa prostiile de pe internet, mai rau iti faci...

salut cory...pai asta au facut...eco.si mi au luat tot felu de probe...dar nu am un diagnostic...abia in 18 am programare ...cind vin si rezultatele....apoi medicul meu cu un alt medic o sa mi spuna daca e cazul sau nu sa merg la un spital mare....pe mine ma sperie ca citind pe net nu vad decit de rau...
  •  
    • 8217 mesaje
    8 Dec 2012, 12:09
    0 0
    Selin, nu mai citi pe net cat timp nu stii ce ai, plus ca pe aici toata lumea scrie ce apuca. Sunt studii si studii, nu te poti baza pe ele. Nu-ti fa rau stresandu-te... Schimba medicul daca acesta nu se ocupa cum trebuie de tine.
  •  
    • 37 mesaje
    8 Dec 2012, 13:35
    0 0
    AmeliEva said:Selin, nu mai citi pe net cat timp nu stii ce ai, plus ca pe aici toata lumea scrie ce apuca. Sunt studii si studii, nu te poti baza pe ele. Nu-ti fa rau stresandu-te... Schimba medicul daca acesta nu se ocupa cum trebuie de tine.

eu locuiesc in olanda si aici pina ajungi la un medic te ia popa...nu mai citesc nimic acum dar e suficient ca astept...ma termina gindul ca mai am de asteptat pina in 18...mersi