leucemie????
-
30 Nov 2012, 23:320 0Buna seara !
Dragi eve,am mare nevoie de un sfat. Am un prieten bun, f.f.f. tanar (21 ani). Boala a debutat dintr-o data. Au aparut intai niste vanatai pe picioare, fara sa se fi lovit, apoi sangerari ale gingiilor, concomitent cu sangerari din nas care nu se opreau. Analizele f.f.f proaste in ceeace priveste trombocitele (3 0000). Analize facute la mai multe laboratoare.... Medicul hematolog a stabilit diagnosticul : leucemie acuta mieloblastica. Oare??? Fara punctie medulara?? Va rog spuneti-mi ca nu e adevarat!!!! Este cineva pe aici care se pricepe la asa ceva??? Urmeaza sa il transfere la Fundeni pentru citostatice, etc. Este oare, macar o mica speranta sa fie altceva???? Ce stiti despre Fundeni?? Cum este personalul de acolo: asistente, dr.,profesori, etc.Cam ce trebuie sa stim? Suntem f.f. tineri si inca ne e rusine sa dam ... spaga. Cum se face punctia medualara? Cum decurge tratamentul cu citostatice? Cum arata spitalul? Cum arata o camera sterila? Va rog frumos dati-mi detalii despre orice legat de ce va urma. Exista vreo posibilitate sa fie altceva decat leucemie???? Va rog mult, raspundeti la acest mesaj? Suntem f.f.speriati de ce va urma la Fundeni si am vrea sa stim ce trebuie sa dam si cui? Va multumesc!!!!